[Myślenice] - Chełm [Temat Ogólny]
-
- Kontakt:
czy ktos mógłby podac jak będzie wyglądac sytuacja z wyciagami w myslenicach w tym sezonie? który działa, który nie działa? jak sytuacja z trasami tzn jakis przyblizony harmonogram prac budowy nowej, czy stare działają. Bo na razie jest mały szum informacyjny i dobrze byłoby puścic krótkie, spójne info
Właśnie skończyłem rozmowę telefoniczną z gościem od ZarabieSport.
Wyciąg 1-osobowy czeka na decyzję czy zostanie dopuszczony do użytku. Prawdopodobnie tak się stanie, ale wszystko będzie wiadomo w połowie kwietnia a jeśli ruszy to dopiero 1-go maja.
Wyciag 4-osobowy na pewno robi robotę- jeśli chcesz znać dane na konkretny dzień to dzwoń 012 452 02 35 i pytaj.
pzdr
Wyciąg 1-osobowy czeka na decyzję czy zostanie dopuszczony do użytku. Prawdopodobnie tak się stanie, ale wszystko będzie wiadomo w połowie kwietnia a jeśli ruszy to dopiero 1-go maja.
Wyciag 4-osobowy na pewno robi robotę- jeśli chcesz znać dane na konkretny dzień to dzwoń 012 452 02 35 i pytaj.
pzdr
Co do tych leśniczych,że jakiś 1 jest porypany i napierdziala sikiera wszystko...Mhymm z tego co ja wiem to Ci którzy mieszkaja kolomnie(sąsiedzi,też leśniczy)są lekko pier*olnięci zrobilisy mala trase u mojego taty w lesie tez to rozdupcyli...I co?nie tylko są problemy z leśniczymi w Myślenicach;p.Jedeyne co moge zrobic to powiedziec ze złe rzeczy sie dzieja w naszym, Kraju...pozdROWER!
Prawdopodobnie Jtr. tj.10.04.2010r....będzie otwarty wyciąg 4 dla rowerzystów.
_______
http://satann66.pinkbike.com/
_______
http://satann66.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Czyli jedyneczkę wysadzają w kosmos ? 
Jak można jeździć z rowerem na czwórce? Dla mnie problemów nie ma ale moja dziewczyna boi się jeździć z rowerem do góry kołami na siedzeniu i jeszcze wsaidać i zeskakiwać z nim - nie ma bidulka takiej pary. Na jedyneczce było fajnie dla płci słabszej bo nie dość, że się jechało bez roweru to jeszcze obsługa wkładała i zdejmowała rower - w zeszłym roku w dniu treningów przed contestem na czwórce obsługa miała to w poważaniu czy ktoś sobie radzi z rowerem. A może jak w bardziej przyjaznych miejscówkach założyli haki na do przewożenia rowerów?

Jak można jeździć z rowerem na czwórce? Dla mnie problemów nie ma ale moja dziewczyna boi się jeździć z rowerem do góry kołami na siedzeniu i jeszcze wsaidać i zeskakiwać z nim - nie ma bidulka takiej pary. Na jedyneczce było fajnie dla płci słabszej bo nie dość, że się jechało bez roweru to jeszcze obsługa wkładała i zdejmowała rower - w zeszłym roku w dniu treningów przed contestem na czwórce obsługa miała to w poważaniu czy ktoś sobie radzi z rowerem. A może jak w bardziej przyjaznych miejscówkach założyli haki na do przewożenia rowerów?