[Krk-wolski] Umawianie z fotografami

war23
Kontakt:

[Krk-wolski] Umawianie z fotografami

Post autor: war23 »

Siemka! Wiem ze temat o wolskim już jest ale chce stworzyć nowy, polegający na pewnej znaczącej sprawie, jak wiemy wolski się legalizuje powoli, gondole nam robią, redbull sklep zakłada, oraz coraz częściej wpadają na niego nasi kochani fotografowie. Często mam niedosyt jak widzę ze tommy jedzie z chłopakami, zrobił im zdjęcia, a ja nawet o tym nie wiedziałem, jak wiele wiele osób. Sam chce jechać do wolskiego w czwartek pocykać coś i wypróbować aparat.
W tym temacie chce widzieć;
-terminy kiedy i jaki fotograf będzie
-linki do tych właśnie zdjęć
-ogólnie rozmowa ale na temat!
Karpiel i Duncon to moje zycie
Irion
Kontakt:

Post autor: Irion »

Dzwonilem dzisiaj do znajomego fotografa i powiedzial ze postara sie znalezc czas w tym lub przyszlym tygodniu. jak bede wiedzial dokladnie co i jak to jeszcze napisze ;)
war23
Kontakt:

Irion wpadnijcie moze jakos w czwartek bo wolne jest a ja mam czas i jade :)

A tak btw. ktos jest mily i mi lapke bezprzewodowa pożyczy :D
Irion
Kontakt:

Post autor: Irion »

war23 wiesz, On jest teraz bardzo zajety wiec nie wiem czy wypad w ogole wypali... tak jak mowilem, jak bedzie cos wiecej wiadomo dam znac... A kiedy Ty bedziesz foty robic?
war23
Kontakt:

Irion od rana czyli jakos od 9 godzinki, po lopacie bede chodzil pewno :) Tak wiec rozumiesz xD
Korean_Boy
Kontakt:

Post autor: Korean_Boy »

jest parcie na szkło !! hehehe
GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

war23
Niektórzy fotografowie nie "reklamują się" u wszystkich, bo wolą skupić się na wybranych osobach / osobie, może dla tego nie wiedziałeś.

Jeszcze trochę offtopując - nie macie w Krk własnej stronki? My w Lublinie mamy takie coś, naprawdę świetna sprawa. W niedziele w naszym lasku mieliśmy 3 fotografów, wieczorkiem mieliśmy już podane linki do picassy ze wszystkimi fotkami. Pełna organizacja ;)
centrum2954
Kontakt:

Post autor: centrum2954 »

war23 pisze: jak wiemy wolski się legalizuje powoli, gondole nam robią, redbull sklep zakłada,
hmm, o co chodzi z tymi gondolami? ja czegoś nie wiem?
Da__FreaK
Kontakt:

Post autor: Da__FreaK »

Widac deficyct zdjec na naszej klasie :D Oj, bedzie wiosenny wysyp :D

tofikk
Kontakt:

Post autor: tofikk »

war23

W tym temacie chce widzieć;
-terminy kiedy i jaki fotograf będzie
-linki do tych właśnie zdjęć
-ogólnie rozmowa ale na temat!

Chcieć a móc to są dwie różne rzeczy, myślisz że wszyscy będą się dostosowywać do ciebie?
Weź też pod uwagę to, że ty od czwartku masz wolne od szkoły, a niektórzy od pracy jeszcze nie i wtedy pracują .
gg 990726
POZDROWER :-)

http://tofikk.pinkbike.com/
war23
Kontakt:

tofikk wiesz o tym ze tutaj masz sie z nimi umowic i zaproponowac spotkanie, nie chce im mowic ze maja byc w czwartek albo cos!:d

centrum2954buahhaha! Chlopie gondola powstaje!xD Juz maja krzeselko zrobione otwieraja wczoraj!:D
wróżka_amelia
Kontakt:

Post autor: wróżka_amelia »

war23
Chłopie, jak Ci tak zależy to sam sobie zdjęcia rób. Nie wiem jak jest z tym u Tommiego, ale ja nie znoszę robić zdjęć każdemu kto jeździ wtedy w Wolskim. Potem tylko męczą dupę. A kiedy, a gdzie, a dlaczego jeszcze nie ma, zwariować można. Najlepiej jest tak jak robi to Tomek, z umówionymi kolarzami i tylko z nimi. Btw. Nie musisz się aparatem chwalić wszędzie...
war23
Kontakt:

wróżka_amelia nie musimy ci zdjęć robić, nie musisz też jeździć na rowerze! Ba! Na upartego jeść też nie musisz! O sraniu nie wspomne! Wybacz ale teamt jak ci sie nie podoba i nie chcesz fot to nie musisz sie wypowiadać! Tak! Nie musisz! Wiele osób w tym ja mam dużo fot ale dodaje naprawdę moim
Zdaniem mi sie te które sie podobają xd nie to co niektórzy xd a to ich sprawa xd po to jest temat żeby nie męczyć wora tomkowi i innym z tymi pytaniami, wszyscy z tego forom beda wiedzieć że prędzej czy później tutaj te fotki wkleimy!
wróżka_amelia
Kontakt:

Troszku się koleżko rozpędziłeś, to ja robię zdjęcia. Mi nikt nie robi, nie potrzebuje.
Swoją drogą co ma znaczyć początek w liczbie mnogiej? Jakiś gang założyłeś i teraz będziesz tak kozaczył.
No jeść nie muszę, Ty też nie. Tak samo jak jeździć.
war23
Kontakt:

wróżka_amelia tak robisz zdjęcia i rób je dalej bo to najlepiej vi zapewne wychodzi, tak gang! Bój się w nocy zaatakujemy cię. Polewam hahah
barte
Kontakt:

Post autor: barte »

war23 czekamy na linka ze zdjęciami z dzisiaj ^^
[S]Dartmoor Two6Player + Pike!!!
Bike[url]http://tiny.pl/hgwxq[/url]
tofikk
Kontakt:

Post autor: tofikk »

jak male dzieci, a swoja droga<nie stoje tutaj po niczyjej stronie> war23 moglbys sie powstrzymac i oszczedzic sobie takich tekstow chamskich, bo nikt cie nie obraza a ty to robisz.
gg 990726
POZDROWER :-)

http://tofikk.pinkbike.com/
wróżka_amelia
Kontakt:

war23
Ja tez polewam, ale z ciebie. Wszyscy wiemy, że jesteś zajebistym fotografem, masz super turbo elo aparat i robisz zdjęcia na imprezach.
Btw. Masz nawet moje zdjęcie w albumie.
war23
Kontakt:

wróżka_amelia tak tak :) Milo mi bardzo :)

http://picasaweb.google.pl/ToT3MiK/Wolski#
powiekszamy zdjecia i dopiero zapisujemyu :)
ODPOWIEDZ