[Krk-wolski] Umawianie z fotografami
[Krk-wolski] Umawianie z fotografami
Siemka! Wiem ze temat o wolskim już jest ale chce stworzyć nowy, polegający na pewnej znaczącej sprawie, jak wiemy wolski się legalizuje powoli, gondole nam robią, redbull sklep zakłada, oraz coraz częściej wpadają na niego nasi kochani fotografowie. Często mam niedosyt jak widzę ze tommy jedzie z chłopakami, zrobił im zdjęcia, a ja nawet o tym nie wiedziałem, jak wiele wiele osób. Sam chce jechać do wolskiego w czwartek pocykać coś i wypróbować aparat.
W tym temacie chce widzieć;
-terminy kiedy i jaki fotograf będzie
-linki do tych właśnie zdjęć
-ogólnie rozmowa ale na temat!
Karpiel i Duncon to moje zycie
-
- Kontakt:
war23
Niektórzy fotografowie nie "reklamują się" u wszystkich, bo wolą skupić się na wybranych osobach / osobie, może dla tego nie wiedziałeś.
Jeszcze trochę offtopując - nie macie w Krk własnej stronki? My w Lublinie mamy takie coś, naprawdę świetna sprawa. W niedziele w naszym lasku mieliśmy 3 fotografów, wieczorkiem mieliśmy już podane linki do picassy ze wszystkimi fotkami. Pełna organizacja
Niektórzy fotografowie nie "reklamują się" u wszystkich, bo wolą skupić się na wybranych osobach / osobie, może dla tego nie wiedziałeś.
Jeszcze trochę offtopując - nie macie w Krk własnej stronki? My w Lublinie mamy takie coś, naprawdę świetna sprawa. W niedziele w naszym lasku mieliśmy 3 fotografów, wieczorkiem mieliśmy już podane linki do picassy ze wszystkimi fotkami. Pełna organizacja

-
- Kontakt:
war23
Chcieć a móc to są dwie różne rzeczy, myślisz że wszyscy będą się dostosowywać do ciebie?
Weź też pod uwagę to, że ty od czwartku masz wolne od szkoły, a niektórzy od pracy jeszcze nie i wtedy pracują .
Chcieć a móc to są dwie różne rzeczy, myślisz że wszyscy będą się dostosowywać do ciebie?
Weź też pod uwagę to, że ty od czwartku masz wolne od szkoły, a niektórzy od pracy jeszcze nie i wtedy pracują .
gg 990726
POZDROWER :-)
http://tofikk.pinkbike.com/
POZDROWER :-)
http://tofikk.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
war23
Chłopie, jak Ci tak zależy to sam sobie zdjęcia rób. Nie wiem jak jest z tym u Tommiego, ale ja nie znoszę robić zdjęć każdemu kto jeździ wtedy w Wolskim. Potem tylko męczą dupę. A kiedy, a gdzie, a dlaczego jeszcze nie ma, zwariować można. Najlepiej jest tak jak robi to Tomek, z umówionymi kolarzami i tylko z nimi. Btw. Nie musisz się aparatem chwalić wszędzie...
Chłopie, jak Ci tak zależy to sam sobie zdjęcia rób. Nie wiem jak jest z tym u Tommiego, ale ja nie znoszę robić zdjęć każdemu kto jeździ wtedy w Wolskim. Potem tylko męczą dupę. A kiedy, a gdzie, a dlaczego jeszcze nie ma, zwariować można. Najlepiej jest tak jak robi to Tomek, z umówionymi kolarzami i tylko z nimi. Btw. Nie musisz się aparatem chwalić wszędzie...
wróżka_amelia nie musimy ci zdjęć robić, nie musisz też jeździć na rowerze! Ba! Na upartego jeść też nie musisz! O sraniu nie wspomne! Wybacz ale teamt jak ci sie nie podoba i nie chcesz fot to nie musisz sie wypowiadać! Tak! Nie musisz! Wiele osób w tym ja mam dużo fot ale dodaje naprawdę moim
Zdaniem mi sie te które sie podobają xd nie to co niektórzy xd a to ich sprawa xd po to jest temat żeby nie męczyć wora tomkowi i innym z tymi pytaniami, wszyscy z tego forom beda wiedzieć że prędzej czy później tutaj te fotki wkleimy!
Zdaniem mi sie te które sie podobają xd nie to co niektórzy xd a to ich sprawa xd po to jest temat żeby nie męczyć wora tomkowi i innym z tymi pytaniami, wszyscy z tego forom beda wiedzieć że prędzej czy później tutaj te fotki wkleimy!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
wróżka_amelia tak tak
Milo mi bardzo 
http://picasaweb.google.pl/ToT3MiK/Wolski#
powiekszamy zdjecia i dopiero zapisujemyu

http://picasaweb.google.pl/ToT3MiK/Wolski#
powiekszamy zdjecia i dopiero zapisujemyu