Zależy jeszcze jak jeździsz ale moim zdaniem nie opłaca się bo nie dawno można było wyrwać z allegro za 100zł więcej takie drop offy tylko, że w bdb stanie. Tylko nie wiem czy teraz uda Ci się znaleźć coś podobnego.
Jak miałbyś kupować tego to utarguj trochę cene bo jedno pęknięcie wygląda dość groźnie
max 300 bo to na zwykłą oś w sumie
A pęknięcia na koronie w marzocchi miewałem gorsze i 3 razy więcej ich (jeszcze z tyłu i przy sterówce) i nigdy mi korona nie pękła całkiem. A bynajmniej amora z tego powodu nie oszczędzałem.
Z tym że ten drop off to już chyba tajwan, ja miałem jeszcze te włoskie
Na allegro znów jest podobny drop off z peknieciami.. http://allegro.pl/item989412055_marzocc ... roczn.html
Myslicie czy oplaca sie go kupowac ? Gdzies za 300 zl ? Ten wczesniejszy poszedl za 350zl. Narazie nie stac mnie na nic innego.
LIKE!-Bike Or Die-LIKE!-Gravity Racing Poznań-PB!-Pinkbike
Mój kumpel miał takiego z pęknięciem. W prawdzie nie oszczędzał go i jeździł na nim dość trochę (koło roku). Ale w końcu przyszedł kres amorka, a kolega dorobił się kilku szwów na czole oraz rozerwanej w na pół górnej wargi. Na szczęście zębów nie wybił.
'...i na pewno się nie złamie' hahah fajnie brzmi.
osobiście kupiłem takiego samego za 350zł chyba bez żadnych 'mikropęknięć' w bdb stanie, bez żadnych większych rys itp.