Mam problem z amorem marzocchi z1 sport z 2008r. skok 160mm
oddawałem go do serwisu na wymiane oleju itd i mowilem ze slysze sprezyne przy wybijaniu sie i praca jest zla bo dobijam 1/3 skoku
Ale dalej to samo jest.
waze 69kg jestem 2 wlascicelem jak go lekko napompuje to juz wogole szkoda gadac...
Wie ktos ile kosztuje serwis w secesji w krk?Moze tam beda wiedziec bo to autoryzowany choc nie wiem czy bedzie lepiej napewno drozej.
Quattro miałem w nim to samo, jak pośmigasz jeszcze trochę to w ogóle przestanie się uginać. Z1 Sport 2008 są z reguły zrąbane, mojemu pomogła gwarancja. W ekspertyzie napisali:
"Zapowietrzony kartridż tłumienia powrotu w goleni lewej - widelec nie ugina się.
(...) Tłumik powrotu został zmodyfikowany na podstawie dokumentacji producenta..."
Na obecną chwilę na amorku śmiga kumpel i od roku, czyli od wysłania amorka do Gregorio, nic mu się nie dzieje. Drugi znajomy oddał go do serwisu w Secesji i tam też mu coś "naprawili" w każdym razie działa całym skokiem.
Miałem dokładnie to samo cy ty z tym samym amorkiem, u mnie diagnozą
było: Zapowietrzony kartridż tłumienia powrotu w goleni lewej, wymiana tłumika, na szczęście miałem na gwarancji
Z tego co mi mówili w gregorio, to tłumik kosztuje coś koło 300 zł
Qattro zastanawiam się czy to ja czasem Ci nie sprzedałem tego z1 sport
to twój mail bgorski@eranet.pl ?
Quattro niestety nie wiem za ile, ale i tak by Ci to nie pomogło, bo robił mu to znajomy serwisant. Przypominał sobie za to, że działo się tak z tym amorkiem kiedy nie było w ladze powietrza.
sprawdze ale chyba ten rower byl z kwietnia 2008 moze jeszcze jest gwara.
Dzięki wszystkim za pomoc.
Pozdro!
Sprawdzilem papiery i data zakupu to czerwiec wiec gwarancja jeszcze jest nie wiem tylko czy zawozic amora tam do sklepu gdzie rower byl kupowany czy pisac maila do tego 7anna.com.pl
to jak wyslac email do gregorio i powiedziec co i jak a potem amor wraz z dowodem zakupu ? Tak mi sie wydaje .
Dzieki.
Rower był kupowany w mbiku na łobzowkiej 40.
Pozdro
Quattro Jeśli nie będziesz się mógł dogadać osobiście z Gregorio, to goście z Mbike'a powinni Ci pomóc. Tylko licz się z tym, że na miesiąc masz amorek z głowy ;/
własnie wiem ze 1 msc, dla mnie to duzo czasu .
Moze zawioze do secesji i najwyzej zaplace za naprawe.
Zastanowie sie i zapytam w secesji ile to bedzie kosztowac.