Dwupółkowy Domain

fbastek
Kontakt:

Post autor: fbastek »

Spaced ja nie twierdzę, że będą złe. wg mnie ten domain będzie dobrym rozwiązaniem jesli chodzi o montowanie go na dzień dobry w rowerach. a sam amor to będzie dobre rozwiązanie dla początkujących rowerzystów lub mniej zamożnych. było poruszone tu, że lepiej kupić używanego boxxera, niż nowego domaina. no tak, ale nie każdy lubi mieć śmigany sprzęt i woli mieć gwarancje w ręce.
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

fbastek ale masz przeciez msrp a to znaczy, ze to nie bedzie oem tylko sprzed do kupienia w sklepie.
Driver
Kontakt:

Post autor: Driver »

przeciez msrp to jest sugerowana cena producenta, czyli cena katalogowa.

msrp dla 66 rc3 to $999 a dla totema solo air $1096, wiec te $660 to nie jest duzo jak za taki amor
Pure Freeride
Romo
Kontakt:

Post autor: Romo »

Wydaje mi się , że amor ma nie dlatego stalowe lagi żeby być mega wytrzymały tylko po prostu po to żeby był tańszy w produkcji (tak samo jeśli chodzi o wersję 1-półkową).. Tańszym odpowiednikiem totema jest domain, domain dc będzie raczej tańszym odpowiednikiem boxxera i powinien mieć taką prace jak boxxer race 2010 (ta sama sprężyna+ten sam tłumik= ta sama praca). 1800zł wstępnie to dużo, ale na pewno wielu ludzi sie skusi na te amorki po przecenach, na użwane albo na sprowadzone zza granicy w dobrych cenach. A waga nie jest zła bo 3.43g , czyli tyle co 888.
Pozdrawiam
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

Z tą stalą to jest marketing, moda na niską wagę itd. Założenie jest takie, damy wam tani amortyzator, ale jest jeden minus, waga wzrasta o pół kilo (może więcej, nie wiem ile teraz waży race/team Boxx'a) i tyle, stal czy alu, niema innej różnicy dla wykonawcy, cena jest śmiesznie niska za materiał przy ilościach jakimi oni dysponują.

Domain ładny jest, i nie porównujcie go do amortyzatora którego "trzeba szukać", tu chodzi o wejscie do sklepu i "o, tego chce". Poczekamy i na allegro oem'y pojawią się za >1500.
tobo
Kontakt:

Post autor: tobo »

wg mnie taki domain będzie wspaniałym rozwiązaniem dla producentów rowerów, np jak złodziejski spec, który w różne rowerowe zakamarki wciska tandetę, np rewelacyjne piasty kalibru acery w piczkach czy enduro, lub jednopółkowy domain w big hicie fsr3 za 9999 :) - chyba nikt mi nie powie że przy cenie prawie 10 tysięcy satysfakcjonuje go taki amorek.
=disbrainer=
Kontakt:

Post autor: =disbrainer= »

mi sie podoba, gdyby jeszcze zrobili go z czarnymi goleniami dolnymi. i ciekaw jestem jak wypadlby w porownaniu z praca boxxa race 2010. bo jesli podobnie, to bede w niego celowal kiedys.
ODPOWIEDZ