Klamka avid juicy 7
Klamka avid juicy 7
czy ktoś z czytających temat jest w może w posiadaniu wiedzy gdzie można dokupić klamkę do avida juicy 7? potrzebuje takowej na gwałt, nowa bądź używana - nie gra roli, byle tylko sprawna :).
ak47 zakupiłem ten hamulec więc nie wiem dokładnie w jaki sposób poprzedni właściciel mu to zrobił. Poza tym że tłok nie wraca - nie jest to wyłącznie wina zatłuszczonych lub zabrudzonych uszczelek, gdyż kiedyś juicy 5 naprawiłem z takiej przypadłości gdy były to uszczelki, a tym razem wszelkie znane mi metody nie pomogły, to na domiar złego "nie ma" w klamce tego miejsca blokady która odgranicza część hamującą skoku klamki, od tego który odciągasz ręcznie gdy np. wyciągasz koło z roweru i nie chcesz ażeby przypadkiem hamulec się zacisnął.
myślałem, że klamka do takiego hamulca to max 150 zł, skoro nowy kosztuje 435 zł w niektórych sklepach ..
myślałem, że klamka do takiego hamulca to max 150 zł, skoro nowy kosztuje 435 zł w niektórych sklepach ..