mam pytanko do ludzi ktorzy smigaja na skate parkach jakos takos ... i powiedzcie mi jakie tricki mozna robic na np quater pipach rampach i takic htam ... na razie umiem abubace ,takie cos ze wskakuje z 90 na tylne kolo i potem na dol (na quterze) prawei 360 na rampie ,i takie pomniejsze rzeczy jak barspin na podjezdzi ... co jeszcze mozna sie nauczyc ?? chodzi mi o rampowe tricki ... a i umiem tez 180 disaster na malej rampie ... i quaterze ...
180s na rampie ale odwrotnie najezdzac czyli jezeli jezdzisz na rampie i sie obracasz w prawa strone to w tym przypadku najezdzasz na lewe strone i sie obracasz w prawo :)
Stajesz na copingu pedalem i po chwili zjezdzasz :)
grindy kiedys robilem teraz czekam na rockringi i bede znow trzaskal :) a co do spinow to raczej wolalbym juz 180 barspin probowac ... nei mam smykalki do trikow gdzie trzeba cos zdjac z pedalow lub kiery ...
przemoo mam ten sam i mi juz zaczal sie krecic normalnie mimo single :] moze jakims smarem czy cus nie az takim lepkim przesmaruj to sie krecic zacznie :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
co to je no crank flip
a umiem takie coś podłeżdzam pod funboxa(coś tkiego że z 4 stronów wjeżdzasz) staje na tylnim zdejmuje reke z kiery reką tą zakrece kołem przednie koło opada i jade do tyłu
czasam na singlu nie kreci sie fajnie korba bo jest zebatka krzywa np u mnie byla prosa to korba sie jak glupia krecila a tera jest zebatka troche krzya i juz sa opory male ale sa