Joy-Ride Open Series 2010 - Puchar Polski amatorów
Joy-Ride Open Series 2010 - Puchar Polski amatorów
Witam was,
właśnie słuchając radia kampus, dowiedziałem się że o zawodach dla amatorów, które odbędą się:
09.05.2010 - Zakopane, Harenda
06.06.2010 - Jurgów, Hawrań
08.08.2010 - Myślenice, Chełm
25.09.2010 - Zakopane, Harenda
Gość mówił, że będzie kategoria 13-15 lat? Wiecie coś o tym? Będzie wymagana licencja do owej kategorii? Można gdzieś o tym dogłębnie poczytać?
właśnie słuchając radia kampus, dowiedziałem się że o zawodach dla amatorów, które odbędą się:
09.05.2010 - Zakopane, Harenda
06.06.2010 - Jurgów, Hawrań
08.08.2010 - Myślenice, Chełm
25.09.2010 - Zakopane, Harenda
Gość mówił, że będzie kategoria 13-15 lat? Wiecie coś o tym? Będzie wymagana licencja do owej kategorii? Można gdzieś o tym dogłębnie poczytać?
Ja nie wiem gdzie niektórzy żyją... już w 2009 o ile nie wcześniej była takowa kategoria. Licencji nie trzeba, nawet legitymacji nie sprawdzali
Mam nadzieję, że w tym roku pogoda dopisze, rower nie rozwali i będzie więcej osób w tej kategorii. Impreza naprawdę super. polecam

S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
Joy Ride Open Series przygotowany jest głównie z myślą o amatorach, jednak do startu w serii dopuszczać będziemy wszystkich zawodników zgodnie z powszechnie obowiązującą klasyfikacją: Elita, Masters, Junior, Kobiety, Kadet (13-16), Hobby Full, Hobby Hardtail. Warunkiem uczestnictwa tak jak wszędzie będzie posiadanie sprawnego i kompletnego sprzętu (odpowiedni rower, ochraniacze, zbroja oraz pełny kask).
-
- Kontakt:
Mawet W 2009 wynosiło 150zł- koszulka jrd,wyciąg w piątek, sobotę, niedzielę
i start w zawodach. Co do obsługi wyciągu jest naprawdę miła, ściąga/zakłada rower. Co 2 krzesełko ma hak na rower. Cena i tak niska bo tyle wychodzi sam wyciąg. Ceny domków (w własnym zakresie) też dość tanie, obok wyciągu płaciłem chyba 3x 25/30zł za dobę (3os,TV,łazienka). Jak dla mnie jedna z najlepszych imprez w sezonie.
i start w zawodach. Co do obsługi wyciągu jest naprawdę miła, ściąga/zakłada rower. Co 2 krzesełko ma hak na rower. Cena i tak niska bo tyle wychodzi sam wyciąg. Ceny domków (w własnym zakresie) też dość tanie, obok wyciągu płaciłem chyba 3x 25/30zł za dobę (3os,TV,łazienka). Jak dla mnie jedna z najlepszych imprez w sezonie.
Mawet Byłem na tej kończącej sezon i w sumie były chyba dwie.
http://www.joyridedays.pl/ z tekstu wynika, że dwie.
http://www.joyridedays.pl/ z tekstu wynika, że dwie.
-
- Kontakt: