Witam
Poszukuję hamulców na dwa koła. Nowe lub używane w dobrym stanie. Ważę 56kg. Zastanawiam się nad slx albo xt i szczerze nie wiem jakie są różnice między nimi. Myślałem też nad hayesami stroker carbon albo jakimiś innymi (wolałbym na dota i klamkę mieć zdejmowaną bez zdejmowania gripa) jednak gdy by było coś dobrego mogę pójść na ten mały kompromis.
z góry dzięki za odpowiedzi
Hamulce DH -/+ 600zł
Hamulce DH -/+ 600zł
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
Ja osobiście mam Hayesa Strokera Trail na tyle z tarczą 180mm i powiem, że hebel w 100% spełnia moje oczekiwania
Siła ok, modulacja tez fajna
TRoche piszczy jak zamoknie ale tylko przez chwile. Jak się zaczyna jeździć i hamować to przestaje 
Pozdr.
PS. Zapomniałem dodać ważę około 80 kg więc przy Twojej wadze spokojnie powinien dać radę.

Pozdr.

PS. Zapomniałem dodać ważę około 80 kg więc przy Twojej wadze spokojnie powinien dać radę.

szymon102 miałem slx i xt , na orginałach i metalicznych. Słabe i podatne na przegrzanie. Oba zaczęły wyciekać spod tłoczków w zacisku , poszły na reklamacje, potem "do ludzi".
Co do hayesów : "We współczesnych strokerach , traila itp. nagminnie wypadają klocki, klamki niechcą odbijać a i samo hamowanie bez rewelacji."
W tej cenie cody 5 , ewentualnie juicy 7.
Co do hayesów : "We współczesnych strokerach , traila itp. nagminnie wypadają klocki, klamki niechcą odbijać a i samo hamowanie bez rewelacji."
W tej cenie cody 5 , ewentualnie juicy 7.
-
- Kontakt:
a ja polecam Ci najprostsze hamulce shimano 525/535 chyba że chcesz się troche pobawić to kup zacisk 535 a do tego klamka XT i masz hamulec naprawdę godny polecenia . P.S. tylko że najlepiej odrazu kupić klocki metaliczne
sprzedam buty shimano MP90![url]http://allegro.pl/show_item.php?item=2041896325[/url]