[Podkarpacie] Trasy zjazdowe

bakubrody
Kontakt:

[Podkarpacie] Trasy zjazdowe

Post autor: bakubrody »

Niedawno udało mi się uzbierać na jako taki rower (Norco Six two z 2007 ) ,
teraz zanim sezon się rozkręci na całego chce znaleźć jakieś konkretne miejsca i zaplanować jakieś wyjazdy , a jak się uda znaleźć więcej zapaleńców , więc proszę waz o podanie jakiś lokalizacji , sam znalazłem coś w Kiczerach (www.kiczerapulawy.pl) i w Chrzanowie (www.nartraj.rzetelski.com.pl , kumple widział tam coś ) , wiem że na pewno jest więcej , ale jak szukam znajduje tylko jakieś trasy na drugim końcu polski , a jako chwilowo bezrobotny nie mam funduszy na dalsze wyjazdy , na razie szlifuje swoje umiejętności na wzniesieniach koło Stalowej Woli i Niska . Interesują mnie wszystkie trasy na których grawitacja ciągnie w dół i da się rozwinąć więcej niż 50 km/h .
Proszę o pomoc . Z góry dzięki .
dirtjumper1p
Kontakt:

Post autor: dirtjumper1p »

Co do najbliższych to chyba Kiczera bd najlepsza :D trasa z wyciagiem to tez Przemyśl calkiem calkiem :wink: a jesli chodzi o dobra miejscowke bez wyciagu to polecam Białą w Rzeszowie i Borek w Przeworsku :)
PRYT FR
http://www.pinkbike.com/photo/2589483/
mysticar
Kontakt:

Post autor: mysticar »

Zrobili coś w Chrzanowie? Bo wiem, że swego czasu chłopaki z Lublina chcieli coś tam działać.
ciesz się z tego co masz, lub przynajmniej śmiej...
michalnz
Kontakt:

Post autor: michalnz »

Szału nie ma ale kopiemy w Krempnej i Nowym Żmigrodzie, w jaśle zaczynamy kopać, dobra miejscówka z wyciągiem jest ponoć w Rytrze. Koło NS więc tez blisko. Bez wyciągu traska 2minutowa jest też w Iwoniczu Zdroju, przygotowana i otaśmowana, podejście asfaltem całkiem przyjemne.
michalnz.pinkbike.com
www.nocuje.net
bakubrody
Kontakt:

W Chrzanowie kumple jak był w zimie to widział pod śniegiem profile jakiś tras i w barach ponoć było sporo fotek typów na rowerach , a sam wątpię ze typ pozwoli żeby wycia nie zarabiał w lato , kiedy ma okazje .
Za podane już miejsca dziękuje , posprawdzam co i jak , podzwonię , o i czy wpuszcza mnie na trasę bez kasku bo jeszcze nie mam a cala kasę jaką miałem wydałem na rower .
bakubrody
Kontakt:

A w Słocinie kolo Rzeszowa ktoś był też , coś jest tam chyba .
borczu
Kontakt:

Post autor: borczu »

w babicy można coś pojeździć ,ja w swojej okolicy też próbuje coś zrobić.Ale ogólnie to bida z tymi trasami,rzeszów się powinien zebrac i coś zrobić mega.
bakubrody
Kontakt:

ja dysponuje tylko nasypem kolejowym(wysoki i stromy ) i pisakowymi wydmami w lesie,
myślę sobie usypać na płaskim polu hopki ale na moim rowerze to nie bardzo , jak wy myślicie czy na http://www.bikepedia.com/Quickbike/Bike ... &Type=bike moge bezpiecznie i fajnie poskakać ??
mysticar
Kontakt:

Post autor: mysticar »

Spokojnie możesz polatać na swoim rowerze.
ciesz się z tego co masz, lub przynajmniej śmiej...
ablee
Kontakt:

Post autor: ablee »

borczu zapraszam w sobotę niedziele do Babicy możliwe, że będziemy jeździć coś i kopać.
bakubrody
Kontakt:

dlaczego mam tak daleko do Rzeszowa :(
raffi
Kontakt:

Post autor: raffi »

Dobra miejscówka powstała również w leżajsku, wystarczy poszukać na pinkbike jest sporo fotek, a ja zapraszam do siebie - Borek ( przeworsk )
..
borczu
Kontakt:

Post autor: borczu »

ablee pisze: zapraszam w sobotę niedziele do Babicy możliwe, że będziemy jeździć coś i kopać.
W ten weekend to nie bardzo ,jade na pogrzeb do Krk.Ale w innym terminie czemu nie ;)Ile tam jest tras 2 ?tylko tyle widziałem powstało coś od sierpnia?Wtedy ostatni raz tam byłem.
bakubrody
Kontakt:

czy ktoś wie co się dzieje w Chrzanowie http://www.nartraj.rzetelski.com.pl widać jakieś koparki ale nie idzie się dodzwonić do nich i spytać co i jak , na e-mila tez nie odpowiadają
cepa
Kontakt:

Post autor: cepa »

ze stalowki wbij w autobus do sandomierza, szalu nie ma ale mozesz polatac jakies krotkie zjazdy w wawozach + sporawe dropy przy cmentarzu kolo szpitala :P oczywiscie dalej masz jeszcze pieprzowki i tam tez moze byc ciekawie, chociaz bardziej to taki FR niz klasyczny DH
bakubrody
Kontakt:

co w pksa moge się władować ? bo mks to nie ma a buss ma za mała pakę
Omer
Kontakt:

Post autor: Omer »

Witam! Chcialbym sie wybrac w tym tygodniu na Kiczere ale nie wiem czy wiciag dziala stale przez 7 dni w tygodniu czy tylko w weekendy? Wie ktos moze cos na ten temat? Wiem ze w lecie (od lipca do konca sierpnia) jest uruchomiony ale nie wiem wlasnie czy caly czas czy tylko soboty i niedziele a glupio byloby pojechac zeby mnie zaskoczyl nieczynny wyciag hehe :wink:
ExtremeSouthTeam
Kontakt:

Post autor: ExtremeSouthTeam »

Zapraszamy wszystkich do Iwonicza-Zdroju na Przedziwną DH.

Szczegóły na stronce traski http://www.przedziwnaDH.pl

Dla zorganizowanej ekipy możliwy pomiar czasu.
Zawody GRAWITACJA-Przedziwna DH
[url]http://www.przedziwnadh.pl[/url]
Lomek
Kontakt:

Post autor: Lomek »

ExtremeSouthTeam pisze:Dla zorganizowanej ekipy możliwy pomiar czasu.
Ile osób minimum :) ?
ODPOWIEDZ