czy komus jeszcze został rower?!
czy komus jeszcze został rower?!
Jak tak czytam te wszystkie wiadomości na forum to odnosze wrazenie ze juz kazdemu chyba ukradli rower choc raz w zyciu. Jak tak dalej pójdzie to bede się bał wyjść z domu na rower co zebym się czuł bezpiecznie to mam jezdzic po mieszkaniu? Czy jest jakis sposób zeby się ustrzec przed kradzieżą? Cosmos nawet pisał że w lasku zyłki rozciągają!!! sławkowi ukradli na mm ludzie jak się bronić!!!!
-
- Kontakt:
Szybciej jezdzic i miec oczy na okolo dupy :)
Dresiki sie rozpanoszyly a dzieki takim wydarzeniom jak ostatnia masa w warszawie wiedza jaki sprzet jest na topie (1400 osob przejechalo sobie najgorszymi dzielnicami Wawy a dresy staly w kazdej bramie i sie tylko patrzyli)
Dresiki sie rozpanoszyly a dzieki takim wydarzeniom jak ostatnia masa w warszawie wiedza jaki sprzet jest na topie (1400 osob przejechalo sobie najgorszymi dzielnicami Wawy a dresy staly w kazdej bramie i sie tylko patrzyli)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.
nom trudno jest w obecnych czasach:( ale jedyne co mozemy zrobic to przede wszystkim oczy na okolo glowy, jak wczesnie zagrozenie zobaczysz to masz szanse, na dodatek mozna jezdzic w grupie(bardzo dobre) bo jak jest minimum 5 osob to juz tak chetnie nie kroja rowerkow, a po za tym to dobrze jest aby pojsc na jakies karate lub teakwondo, no i miec przy sobie jakis przyrzad ktory pokaze ze sie nie zartuje:)
no to ze mną jest tak:
ja mam nawet 2 rowery <lol>
ale i jeden i drugi to w sumie wartość 2 dm 24 jak nie gorzej
lecz nie sprzedam ich bo to starych biki
mooj stoi w częściach jeszcze niezłożony w pokoiku na stoliku:P
i tak sobie zbieram części po ludziach i składam .
to bedzie moje największe dzieło !!!!!!!!!!!!
buahahahahahahahahahaha
h3loo mistrzu genialnych planoow.
buahahahahahahahahahahaha
ja mam nawet 2 rowery <lol>
ale i jeden i drugi to w sumie wartość 2 dm 24 jak nie gorzej
lecz nie sprzedam ich bo to starych biki
mooj stoi w częściach jeszcze niezłożony w pokoiku na stoliku:P
i tak sobie zbieram części po ludziach i składam .
to bedzie moje największe dzieło !!!!!!!!!!!!
buahahahahahahahahahaha
h3loo mistrzu genialnych planoow.
buahahahahahahahahahahaha
czarna sucz :>
http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1249
http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1249
jol ziombel bujaja sie podzielni tez bez bjaka poznaj ziomal co w ortalionach sie buja i poprostu poznaj ... miej znajomych wszedzie a bedzie jak na grzedzie idz sposobem na ZipAAAAAAAa :D Ziomal i przyjaciel jak Cie zobacza ze wplywowymi to Cie nie skroja .. proste ziomaloooooo :)
wlasnie sie spotaklem z dupa :D <blondi + blue eyes> mniam
przez to mam tak dobry humor... pilnuj sie ziomal
pozdrawiam
wlasnie sie spotaklem z dupa :D <blondi + blue eyes> mniam
przez to mam tak dobry humor... pilnuj sie ziomal
pozdrawiam
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kurde, ja sobie nie wyobrazam jakby mi rower kradli. Jak to wyglada. Podchodzi 2 do ciebie u mowia *********** ? to jeden zostaje a drugi jedzie, bo we 2 nie odjada, to jednego mozna zabic od reki... W sumie to zanim by mi ten rower zabrali to musieli by mnie zatluc tak zebym nie mogl wstac, bo dobrowolnie bym nie oddal.
Bike - 2 wheels, 1 passion :-) ---===FAN KRANK RACING===---
-
- Kontakt: