Witam czas nadszedł aby poprosic Was o radę
Szukam ramy taniej(tzn max do 1000zł może troszke więcej) i dobrej (tzn taka która wytrzyma 200mm skoku).Rama ma mieć przeznaczenie dH FR
Wool14 małe szanse. Licytuj ramki bcm to moze cos ci sie poszczesci. Moze ten nicolai hellius nie pójdzie drogo ale zdziwiłbym sie bo to jednak renomowana marka i 5 letnia gwara.
Nerwus Za przesyłkę zapłaci z 400zł Najlepiej coś na allegro. Jeśli jesteś początkującym to może kross sign fr2. Dużo osób jeździło na tej ramce i nie narzekało. Nie jest to jakaś rewelacja ale za takie pieniądze nic lepszego. Jak będziesz kupował to nie z damperem kind shock. Ewentualnie możesz popatrzeć za starymi Big Hitami od Specialized-a ale są one pod tylne koło 24". Ogólnie w tej cenie mało rzeczy o takim skoku.
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
szymon102 signa właśnie posiadam ale nie jest sztywny i whipy i tym podobne rotacje można sobie odpuścić a chciałbym właśnie troche sie pobawić...i właśnie kind shocka mam ew. kupie samego dampera w miare taniego.A co możecie polecic?
Wool14 musisz popatrzeć i czekać na okazje na allegro. Właśnie była fenomenalna okazja do której link podał aDHdMichal, niestety już się zakończyła. Ta też się już powoli kończy (20 minut): http://allegro.pl/item984191361_rama_ko ... l_bcm.html
Tylko nie wiem czy będzie Cie interesować tak mały skok dampera.
dozbieraj jescze z 200zl albo sprzedaj signa i doloz do tego tysiaka i spokojnie kupisz bh pod 24 i to nawet experta 03. kumpel kupil z vanila r sterami sztyca i jakimis pierdolami za 1200zl z wysylka. Poczekac, poszukac
Las3k_91 Ldz bh tez okolo 7-8 lat moze miec ale jednak rama z 200mm z przodu daje rade i to calkiem sobie, a ze rame ciezko rozwalic to juz pisac nie musze
http://allegro.pl/item992198698_gt_dhi_ ... dh_fr.html
A To?
Zobacz na samym dole, koles rozważa sprzedaz samej ramy z damperem za 1000.
Ale o jej jakosci itp. to moze inni sie wypowiedza, ja nie mam wystarczającej wiedzy:)