Pytanie do użytkowników Plus GSM
Pytanie do użytkowników Plus GSM
Kupiłem starter, kupiłem doładowanie i wykupiłem sobie pakiet 600sms.. Na koncie mam zero.
Dlaczego mimo tego że mam pakiet nie mogę sobie wysyłać sms.. czy żeby wysłać darmowego sms z pakietu muszę mieć coś na koncie.?
Dlaczego mimo tego że mam pakiet nie mogę sobie wysyłać sms.. czy żeby wysłać darmowego sms z pakietu muszę mieć coś na koncie.?
-
- Kontakt:
Jeśli masz Simplus`a to musisz mieć środki na koncie. W 36i6 nie musisz mieć środków na koncie i za 3zł masz nieskończoność sms do Plus`a, musisz za to mieć ważne konto, ważność zależy od wartości doładowania, 30zł-1 miech, 50zł-3 miechy itd. Tak więc jeśli nie masz zobowiązań w stosunku do numeru z Plus`a to korzystne będzie dla ciebie przejście do 36i6 

Ale ten plus jest beznadziejny, chodzi o to że kupiłem starter by panna miała sms za darmo a ja przy okazji do niej.. bo tak to siedzę w play bo to jest zajefajna sieć i nie ma to tamto 
No to nic, ona będzie pisać na plusa a ja będę musiał odpisywać z playa
Ale beznadzieja czyli muszę jeszcze raz doładować konto min. 5zł by móc wysłać darmowego sms.
Ten plus jest ******!
A jeszcze mam jedno pytanko, czy jeżeli doładuje już to konto i po 5 dniach skończy mi się możliwość wykonywana połączeń a na koncie będzie np 3zł to czy będę mógł wysyłać darmowe sms, czy też nie.?

No to nic, ona będzie pisać na plusa a ja będę musiał odpisywać z playa

Ale beznadzieja czyli muszę jeszcze raz doładować konto min. 5zł by móc wysłać darmowego sms.
Ten plus jest ******!
A jeszcze mam jedno pytanko, czy jeżeli doładuje już to konto i po 5 dniach skończy mi się możliwość wykonywana połączeń a na koncie będzie np 3zł to czy będę mógł wysyłać darmowe sms, czy też nie.?
Pablo666 nie da się 
Simplus - jest na karte
Mixplus - też w sumie na kartę, ale aby go mieć musisz podpisać umowę z Plusem i doładowywać konto co miesiąc za min. 30 zł.
Więc najsensowniejszym rozwiązaniem będzie kupienie starteru 36i6 za 9zł
Wykupujesz sms za 3zł (nieskończone), dzwonisz na ChillBill'a, zarabiasz 10zł i masz 16zł na rozmowy isms do innych sieci
A i pieniędzy zarobionych na ChillBill nie możesz wykorzystać na sms takie jak np. prezenty na nk albo coś w tym stylu.

Simplus - jest na karte
Mixplus - też w sumie na kartę, ale aby go mieć musisz podpisać umowę z Plusem i doładowywać konto co miesiąc za min. 30 zł.
Więc najsensowniejszym rozwiązaniem będzie kupienie starteru 36i6 za 9zł

Wykupujesz sms za 3zł (nieskończone), dzwonisz na ChillBill'a, zarabiasz 10zł i masz 16zł na rozmowy isms do innych sieci

A i pieniędzy zarobionych na ChillBill nie możesz wykorzystać na sms takie jak np. prezenty na nk albo coś w tym stylu.
Pablo666, nie ma żadnego problemu z przejściem. Ja z niezerajestrowanego simplusa przeszedłem na abonament bez problemu. Z tego co pamiętam to nawet sima nie musiałem zanosić. Nadal od kilku lat używam starego. Po prostu mówisz jaki numer chcesz przerobić na abonament i umowa idzie na ciebie. Nie sprawdzają czy czyjś jest bo chyba oczywiste że nikt nie jest debilem i nie będzie komuś obcemu robił abonamentu żeby samemu płacić. Poza tym ich twoje fetysze nie interesują xD