Akcja WAWEL a rower ??
Akcja WAWEL a rower ??
czy nie Wawel to już bez znaczenia ale pytanie moje jest następujące.
Czy w związku z zaistniałą sytuacją pozamykają wszystko w koło ?/ Stacje paliw,sklepy,hotele i wyciągi ??
czy jednak będzie działał jakiś segment ?/
Bez ciśnień proszę bo to normalne pytanie.
pozdrawiam
Czy w związku z zaistniałą sytuacją pozamykają wszystko w koło ?/ Stacje paliw,sklepy,hotele i wyciągi ??
czy jednak będzie działał jakiś segment ?/
Bez ciśnień proszę bo to normalne pytanie.
pozdrawiam
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
No i bez względu na to co sobie kto myśli na ten temat utrzymywanie przy życiu takich wątków jak ten prowadzi do esklacji tego o czym piszesz. Proponuję z tematami politycznymi udzielać się na Onecie, to jest miejsce o właściwym profilu i co jeszcze ważniejsze na właściwym poziomie.piotrex pisze: michalnz bylem wczoraj i podziekowalem po 5minutach-to mialo byc milczace,darcie mordy to dla mnie w obecnej sytuacji chamstwo.
mimo, że jestem raczej zwolennikiem PiS-u (PO jest dobre tylko w obiecywaniu i mamieniu ludu), jestem przeciwny pochówkowi Prezydenta na Wawelu.
Jednakże bądźmy szczerzy - czym zasłynął, jakie wydarzenia ważne dla historii Polski odbyły się za prezydentury Prezydenta Kaczyńskiego.... żadne.
Wawel powinien zostać zarezerwowane dla osób które wyryły się w historii Polski.
To media sztucznie wykreowały Wawel... wątpię by rodzina Sobie tego życzyła - tym bardziej, że była w pełni świadoma kontrowersji jakie wywoła decyzja o pochówku na Wawelu.
B.Z. należy się cieszyć, że młodzi się interesują polityką!
Poza tym temat jest w Offtopic.
Jednakże bądźmy szczerzy - czym zasłynął, jakie wydarzenia ważne dla historii Polski odbyły się za prezydentury Prezydenta Kaczyńskiego.... żadne.
Wawel powinien zostać zarezerwowane dla osób które wyryły się w historii Polski.
To media sztucznie wykreowały Wawel... wątpię by rodzina Sobie tego życzyła - tym bardziej, że była w pełni świadoma kontrowersji jakie wywoła decyzja o pochówku na Wawelu.
B.Z. należy się cieszyć, że młodzi się interesują polityką!
Poza tym temat jest w Offtopic.
Pozwolę sobie na małą dygresję na temat miejsca spoczynku Pana Prezydenta.
Ra dla mnie nie ma znaczenia gdzie zostanie pochowana Para Prezydencka.
Rozumiem przeciwników pochówku na Wawelu, tyle że np. dla mnie miałoby to znacznie symboliczne, mam na myśli oddanie hołdu wszystkim poległym w Katyniu.
Wracając do tematu...Wisła powinna funkcjonować, chociaż nie wiadomo czy coś się nie zmieni.
Ra dla mnie nie ma znaczenia gdzie zostanie pochowana Para Prezydencka.
Rozumiem przeciwników pochówku na Wawelu, tyle że np. dla mnie miałoby to znacznie symboliczne, mam na myśli oddanie hołdu wszystkim poległym w Katyniu.
Wracając do tematu...Wisła powinna funkcjonować, chociaż nie wiadomo czy coś się nie zmieni.
nie pomyślałem o tym w ten sposób, problem że nikt o tym w ten sposób nie mówi/myśli - a szkoda... bo to trochę zmienia postać rzeczy.JohNyyy pisze:Rozumiem przeciwników pochówku na Wawelu, tyle że np. dla mnie miałoby to znacznie symboliczne, mam na myśli oddanie hołdu wszystkim poległym w Katyniu.
piotrex mowa o wielu osobach...i cierpieniu wielu rodzin. Wawel miejscem wyjątkowym a nie politycznym. Szkoda że to się wplata w ruchy polityczne a nie społeczne.
snizy PiS ?? Pogadamy kolego o tym w Wiśle
JohNyyy symbolicznie to można pomnik postawić a nie szopkę z tego robić.
....Wisła śmiga
snizy PiS ?? Pogadamy kolego o tym w Wiśle

JohNyyy symbolicznie to można pomnik postawić a nie szopkę z tego robić.
....Wisła śmiga

http://www.gravitycamp.pl
-
- Kontakt:
Panowie, o zmarlych zle sie nie mowie.
Proponuje wiec minute ciszy :p
Proponuje wiec minute ciszy :p
http://www.goride.pl 661, Royal, Dartmoor, Funn najtaniej w PL - POLECAM