Co wybrac: BH, Demo, Glory, Stinky, Session

modevil
Kontakt:

Post autor: modevil »

Spaced Jesli ja przeczytalem pol internetu w poszukiwaniu roweru, to Ty go znasz na pamiec :wink: Co chwile wrzucasz fajne linki :D

MOREWOOD Zuza to jednozawias jak Bullit wiec z tego powodu nie chcialbym miec drugiego roweru tak podobnego.

Mongoose Khyber Super Bike to fajny bike, a w tej cenie zabojczy :!: tylko S (16,5”) w rowerze enduro przy wzroscie 179cm moze byc za maly (mam w Bullicie sztyce 420mm i do tego Mongoosa tez by taka trzeba ale nie wiem czy nie bedzie za krotki).

Sx trial to bedzie faworyt jak go znajde w dobrej cenie; reign x0 przy dobrej promocji bylby do wziecia. Poki co znalazlem cos innego:

http://www.jejamescycles.co.uk/marin-wo ... 44836.html

Mki tez chodza w tych cenach, a co do osprzetu to wszystko jest perfekt

Tera widze jak mi sie zdanie zmienia: od Demo to all-mountain bikes :!: Fajnie by bylo miec takiego czolga jak ten yt-industries Tues, no ale nie mam gdzie nim jezdzic :cry:
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

modevil na jajajemes sa tez mariny quake, które bardziej by ci lezały mysle.

A co do morewooda to jednozawias jednozawiasowi nie rowny - róznie sie zawieszenie zaleznie od pkt obrotu i połozenia dampera zachowa.

A mongoose to szukaj ramek z nowszych roczników bo i tak dobre ceny miały.

A co do znajomosci to ja po prostu 2 gazetki otworzyłem i przejzałem reklamy ;) A jehle to znam bo kiedys tam cos chcialem kupic. ;)
dh-rider1
Kontakt:

Post autor: dh-rider1 »

Iron Horse Sunday :]
Dh nałogiem , zjazdówka Bogiem
ODPOWIEDZ