Piasta Dartmoor X-Force
-
- Kontakt:
Piasta Dartmoor X-Force
Witam,
mam problem z tylną piastą, mianowicie rozchodzi się o nieregularne dźwięki jakie wytwarza. Łożyska w porządku, w środku ją dziś czyściłem i smarowałem a dźwięk dalej pozostał. Oś jest prosta. Jak dotąd nie miałem z nią problemów, nadal chodzi fajnie, ale ten dźwięk jest niepokojący. Wiecie co może być jego przyczyną?
mam problem z tylną piastą, mianowicie rozchodzi się o nieregularne dźwięki jakie wytwarza. Łożyska w porządku, w środku ją dziś czyściłem i smarowałem a dźwięk dalej pozostał. Oś jest prosta. Jak dotąd nie miałem z nią problemów, nadal chodzi fajnie, ale ten dźwięk jest niepokojący. Wiecie co może być jego przyczyną?
-
- Kontakt:
Raczej nie... chociaż może dało by radę przy kombinatoryce przy zapadkach, musisz tam zajrzeć jeszcze raz i zobaczyć czy wszystko jest ok, czy zapadki normalnie działają.Banan725135650 pisze:Chodzi o nieregularną głośność w tykaniu?
Dokładnie o to, dość niepokojące to jest, ale w jeździe nie przeszkadza. Nic nie da się z tym zrobić? Czyściłem, smarowałem i nic.
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
-
- Kontakt: