Intense CRC Team na Marzocchi ?

Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

pietryna to rc2x nie jest produkowane przez marza? Jak mówilem nowosc na rynku nie u marza. Krążą plotki, ze na 2011 marz mocowanie pod dm boxxerowy da to tez jak zareklamuje, ze byli pierwsi na swiecie to tez bedziecie wierzyc? ;)
pietryna
Kontakt:

Post autor: pietryna »

Powiem szczerze że nie rozumiem twojej wypowiedzi do końca.
GgG pisze:Pewnie przyciąga ich waga i możliwość grzebania w tłumiku Wink
Spaced pisze:Zreszta dalej mnie ciekawi co jest latwiejszego w ustawianiu shimow w evo niz w innych amorach.
Bardziej mi o to chodziło że w innych tłumikach marzocchi nie można było grzebać(poza hscv z montera kiedyś?). A z wypowiedzi GgG wynika że marzocchi w 2010 roku przestał je spajać na stałe. O to mi chodziło. Że kiedyś nie można było a teraz można i to jest nowość od marzocchi. Nie mówię że na świecie było to wcześniej niespotykane.
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

pietryna ale nikt nigdy nie twierdził, ze to nie jest nowość u marza. Po prostu koment, ze skusiła team crc opcja, która jest w innych amorach nie do konca ma sens ;) Marzocchi moim zdaniem musial sensowna kase wyłożyć bo Hotlines - właściciel crc jest dystrybutorem manitou, nie marza.
ODPOWIEDZ