Mostek Canfielda - gdzie dostać?
Mostek Canfielda - gdzie dostać?
Zainteresowałem się mostkiem Canfielda: http://www.canfieldbrothers.com/products/stem i chętnie bym go kupił, tylko jest problem, bo u europejskiego oficjalnego przedstawiciela się skończyły. Wie ktoś może gdzie jeszcze go można kupić i żeby wysłali to do Polski? Można oczywiście prosto od Canfielda z USA ale z uwagi na długi czas oczekiwania wolałbym go kupić gdzieś bliżej. Swoją drogą, korzystał już ktoś z internetowego sklepu Canfielda?
Naprowadzać nie muszą, bo już wszystko wiem. Jedyne oficjalne zrodła to USA, z którego nie mam czasu czekać na przesyłke, europejski dystrybutor, który tych mostków aktualnie nie ma, norweski, który ma ale w chorej, 2 razy większej cenie oraz Nowa Zelandia i Korea, które odpadają z tego samego powodu co USA
Myślałem, że może ktoś napotkał na taki mostek zapodziany gdzieś w jakimś małym europejskim sklepie ale chyba trzeba bedzie kupić Straitline na miejscu od chłopaków z beastie-bikes.

-
- Kontakt:
zamow z usa polamerem ? : | do mnie paczki z polameru ida 7-8 dni lotnicza + czas przesylki na terenie stanow .Zadeklarujesz wartosc paczki 40$ i na zadne clo nie pojdzie . Masz 100 baksow na mostek ale nie masz paru dolcow na przesylke ? Za ten czas co klepiesz w klawiature ten mostek juz bys mial w rowerze tak jak driver mowi .
Mam pare dolców na przesyłke ale tak jak już pisałem nie o to sie rozchodzi. ściągałem już kilka cześci z usa w tym rame i amortyzator i wiem jak to wygląda, czasami sie czeka 2 tygodnie,a czasami 2 miesiące. Zresztą nie o tym jest temat, bo pytałem o dostępność tego mostka w europie. Nie ma to trudno, zamówiłem już straitlinea od chłopaków z beastiebikes w bardzo dobrej cenie i sprawa zamknięta, dywagacje na temat przesyłki mnie średnio interesują, bo doskonale wiem jak to sie robi i nie potrzebuje, żeby mnie ktoś na ten temat pouczał. dziękuje, dobranoc.
michal.z skoro twierdzisz, ze paczki ida raz 2 tyg a raz 2 miesiace to sie nie dziw ze ludzie cie pouczają. Jak wiesz czym wysylasz, a nie zdajesz sie na sklep (który nie zawsze musi miec na stanie) to sie nie dziw ze masz losowy termin ale jak wiesz czym wysyłasz to paczki ida 1-2tyg dobrą firma kurierską. Dopłacisz za ekspres w dhlu to pewnie 2-3dni nawet mozesz ogarnac paczke ze stanów skoro pl-austria nastepnego dnia expresem jest.
btw. straitline zamiast canfielda? Myslalem, ze głownym atutem tego mostka jest jego wysokosc (a raczej zwis), a straitline jakos mega niski nie jest. Atlasa nie wygodniej?
btw. straitline zamiast canfielda? Myslalem, ze głownym atutem tego mostka jest jego wysokosc (a raczej zwis), a straitline jakos mega niski nie jest. Atlasa nie wygodniej?
Co z tego, że express dhl idzie do Polski 2-3 dni skoro na miejscu zamiast prosto do mnie bedzie leżał niewiadomo ile w urzędzie celnym? Troche sprzętu sprowadziłem już usa i wiem jak sprawa wygląda, nie zawsze jest tak różowo i terminowo jak to niektórzy piszą, którym akurat sie udało sprowadzić coś bez problemów. Zresztą nie rozumiem w czym macie taki wielki problem? Pytałem o dostępność mostka w europie, a skoro nikt nic o tym nie wie to temat uważam za zamknięty. Jakbym potrzebował porady na temat sprowadzania sprzętu zza oceanu to bym o to zapytał, tak ciężko to pojąć?
A straitline jest lekko obniżony, lekki, porządnie wykonany, ładny, moge sobie wybierać ze wszystkich dostępnych kolorów i mam na niego dobrą cene, za którą atlasa bym nie kupił.
A straitline jest lekko obniżony, lekki, porządnie wykonany, ładny, moge sobie wybierać ze wszystkich dostępnych kolorów i mam na niego dobrą cene, za którą atlasa bym nie kupił.