Stery FSA the Pig- nie strzelają to pęknięty Totem.
Stery FSA the Pig- nie strzelają to pęknięty Totem.
Witam
Od kilku dni borykam się z problemem strzelających sterów.
Rozbierałem, czyściłem, smarowałem i nic. Dalej strzela.
Strzela przy hamowaniu na przednim hamplu, gdy ciężar roweru i mnie jest oparty na sterach. Również gdy oprze się na krańcach kierownicy i mocno szarpnę w jedną stronę, też wydaja taki dziwny strzelający odgłos.
Profilaktycznie chciałbym sprawdzić czy czasem sterówka nie jest uszkodzona.
I oto moje pytanie, jak to zrobić?
Poza tym jak by komuś przyszło do głowy co jeszcze może być ze sterami to chętnie spróbuję tego sposobu. Nie uśmiecha mi się teraz kupować nowych sterów.
Jak uginałem amortyzator bez sterów to nie wydawał dziwnych, podejrzanych dźwięków.
Pozdrawiam
Od kilku dni borykam się z problemem strzelających sterów.
Rozbierałem, czyściłem, smarowałem i nic. Dalej strzela.
Strzela przy hamowaniu na przednim hamplu, gdy ciężar roweru i mnie jest oparty na sterach. Również gdy oprze się na krańcach kierownicy i mocno szarpnę w jedną stronę, też wydaja taki dziwny strzelający odgłos.
Profilaktycznie chciałbym sprawdzić czy czasem sterówka nie jest uszkodzona.
I oto moje pytanie, jak to zrobić?
Poza tym jak by komuś przyszło do głowy co jeszcze może być ze sterami to chętnie spróbuję tego sposobu. Nie uśmiecha mi się teraz kupować nowych sterów.
Jak uginałem amortyzator bez sterów to nie wydawał dziwnych, podejrzanych dźwięków.
Pozdrawiam
Dużo na nich nie jeździłem, nie wiem jak poprzednik.
Hampel dokręcony, luzów na amorze nie ma.
Kierownica nie powinna strzelać, ma 4 dni...
Mostek? ale co może w mostku strzelać?
Sam amortyzator bym maltretowany i nie wydawał dziwnych dźwięków. Dopiero gdy złożyłem wszystko w całość dźwięki wróciły.
Hampel dokręcony, luzów na amorze nie ma.
Kierownica nie powinna strzelać, ma 4 dni...
Mostek? ale co może w mostku strzelać?
Sam amortyzator bym maltretowany i nie wydawał dziwnych dźwięków. Dopiero gdy złożyłem wszystko w całość dźwięki wróciły.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: