Regulator tłumienia powrotu Boxxer Race 2008
Regulator tłumienia powrotu Boxxer Race 2008
Witam,
czy ktoś wie gdzie w PL mogę dostać regulator tłumienia powrotu do boxxa? Ewentualnie może ktoś ma niepotrzebny i chętnie by się go pozbył.
czy ktoś wie gdzie w PL mogę dostać regulator tłumienia powrotu do boxxa? Ewentualnie może ktoś ma niepotrzebny i chętnie by się go pozbył.
jeśli chodzi Ci o to czerwone pokrętło - to deficytowy towar, wszyscy notorycznie to gubią w systemach RockShox-a z Motion Control - ja straciłem już z Reby, dlatego profilaktycznie w Pike-u i Boxxerze podkleiłem je taśmą klejąca - może dziwnie to wygląda ale jest praktyczne;)
Zawsze możesz regulować imbusem 2,5 mm
Zawsze możesz regulować imbusem 2,5 mm
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=12972278
Piszcie do niego, co jakiś czas wystawia nówki oryginały po 30zł sztuka.
A tak to Harfa i CRC albo do BigBike można zajrzeć, oni dużo części zamiennych mają.
A swoją drogą mi osobiście nigdy nie udało się tego cycka zgubić a na Rsach już ze 3 lata śmigam i naprawdę różne sytuacje były ale nigdy nie odleciał.
Piszcie do niego, co jakiś czas wystawia nówki oryginały po 30zł sztuka.
A tak to Harfa i CRC albo do BigBike można zajrzeć, oni dużo części zamiennych mają.
A swoją drogą mi osobiście nigdy nie udało się tego cycka zgubić a na Rsach już ze 3 lata śmigam i naprawdę różne sytuacje były ale nigdy nie odleciał.