Nowy team hungry4sport - wasze opinie

SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

kel0 i tu się nie zgodzę, czy krytyk musi tworzyć dzieła filmowe na miano Oskara, czy koneser sztuki musi malować jak Leonaro? Czy komentator musi grać jak Pele, czy Ronaldinho (nie wiem jak się pisze a jestem leniwy i nie sprawdzę :P)? Otóż nie, obserwacja ma to do siebie że może obiektywnie wyciągnąć wnioski, jeśli 1wszy w stawce ma taki czas, kolejny taki, a ten powiedzmy 20 ma minute w plecy (przykład), to nawet mega ekspertem nie trzeba być.

A EZrider raczej chodzi o to że stwierdzono fakt, że będzie hiper i w ogóle, a powinno powiedzieć się w czasie nie dokonanym, zawodnicy są sprawdzeni rokują nadzieje na to, ale niestety z góry nie można tego założyć że tak będzie. <- [edit] Ta wypowiedz nie jest do EZrider, tylko wydaje mi się że o to chodzi

Powodzenia życzę, w ściganiu się.
kel0
Kontakt:

Post autor: kel0 »

Sytuacja, którą opisujesz z czasami występuję w elicie, hobby full i HT, więc nie bardzo rozumiem przykładu. EZrider chyba nie jest z zawodu krytykiem downhill-u, czy komentatorem sportowym.
Jeśli chodzi o krytykowanie, to można każdego za wszystko skrytykować...
Jeśli jestem z tej samej "branży" co osoba, którą krytykuje, pokazuje sobą, że można być lepszym. -> trochę dziwnie krytykować lepszych od siebie.

Fragmentu Twojej wypowiedzi do EZrider nie rozumiem
http://kel0.pinkbike.com/
tofikk
Kontakt:

Post autor: tofikk »

najlepiej jest krytykować innych (a nie siebie),że są w nowym teamie i wyniki nie najlepsze itd. może jak by osoby krytykujace pojechaly na zawody (a nie grzaly 4 liter na swojej miejscuwie)i przezyly start w zawodach z innymi zawodnikami zmienili by zdanie, to nie jest tak latwo jak sie wydaje.
Ciekawa jestem jak by sie role odwrócily i osoby krytykujące byly na miejscu ekipy hungry4sport a osoby z teamu hungry4sport byly krytykami jak by sie czuli.

Olek nie przejmuj się tą krytyką, bo to i tak nic nie da, oni swoje a ty swoje. Inaczej mówiąc żal dupę im ściska że nie są w żadnym teamie i nie mają żadnego sponsora.
gg 990726
POZDROWER :-)

http://tofikk.pinkbike.com/
kel0
Kontakt:

ja się taka krytyką nie przejmuję, po prostu mam chwilę by napisać post :)
tofikk
Kontakt:

Post autor: tofikk »

no i dobrze do tego podchodzisz :D
gg 990726
POZDROWER :-)

http://tofikk.pinkbike.com/
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

...ciągle źle,ciągle z dupy ciągle pod górę :) czy skończyły się już matury że takie pierdoły wypisywać czas macie ??

Jacek to pierwsza liga,Olo ociera się od dawna o 2 dziesiątkę w elicie więc czego kwiczycie ? Tina w laskach zawsze ma szansę na pudło bo mało ich się ściga więc reklamowo spokojnie team 'głodnych " się przeciskać będzie w sezonie...kogoś to boli że ktoś ma logosy na bluzie ??

...więcej kręcić mniej klikać a wyniki z czasem się pojawią...

Sponsor teamu będzie kreował scenę na relaksie...o czym dowiecie się z czasem

Pozdrawiam i omijania kontuzji wszystkim życzę.
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

kel0 pisze:trochę dziwnie krytykować lepszych od siebie
Tak jak powiedziałem, żeby krytykować nie trzeba być lepszym, tak samo trener nie musi wymiatać w danej dziedzinie tutaj liczy się wiedza, i umiejętne jej przekazanie, bezstronność (krytyk, bo jednak trener powinien być stronniczy ale z twardą ręką [ale to tylko do dokończenia myśli]).

Nie znam Cię, nie znam osiągnięć, serio, w światku DH w ogóle jestem nie zaznajomiony, tak więc w ogóle nie chcę Cię krytykować, a tych kilka postów które tu napisałeś nie pokazują nic, poza tym że nie radzisz sobie z opiniami negatywnymi.

Na prawdę życzę sukcesów, żeby team się umocnił itd. Oby więcej takich w PL
kel0
Kontakt:

SegatiV a w ogóle o czym Ty piszesz i co Ty tu robisz? Włączyłeś się w rozmowę w momencie kiedy odpisałem Ezriderowi. Jak chcesz mnie krytykować za to, że odpisałem innemu uczestnikowi forum to proszę Cie bardzo. I tak będę miał to gdzieś - jak byś mnie trochę znal to byś o tym wiedział. Nie zgadzasz się ze mną ok, nie musisz. Ja staram się pierw wymagać od siebie potem od innych.

Schodek: jestem obecnie 6 w generalce Elity
molotov_jg
Kontakt:

Post autor: molotov_jg »

Moim zdaniem niektóre osoby udzielające się na forum powinny wziąć kamień i pierdolnąć się nim w łeb aczkolwiek alternatywnym wyjściem jest też jebnąć się młotkiem w głowę...Jak można krytykować osoby,które są ikoną tegoż sportu, gdy samemu jest się cieciem.
Chłopacy powinniśmy się cieszyć , iż Pan Cienciała wrócił do zawodowego ścigania i występuje w nowym teamie wraz z zresztą paczki.

WYBACZCIE ZA ORDYNARNE SŁOWNICTWO!!!
pietryna
Kontakt:

Post autor: pietryna »

Nie interesuje mnie za bardzo ten temat ale muszę się wtrącić :|

JOHN_JADER_BRAK, każdy może sobie mówić co chce. Każdy może wrzucać na nich jak i ich chwalić. Nie podoba ci się wrzucanie to pojedź po wrzucających. Nikt ci tego nie zabrania ale stwierdzenie:
JOHN_JADER_BRAK pisze:Chłopacy powinniśmy się cieszyć , iż Pan Cienciała wrócił do zawodowego ścigania i występuje w nowym teamie wraz z zresztą paczki.
jest już dla mnie absurdem. Dlaczego niby mam się z tego powodu cieszyć? Bo stwierdzenie "my" ewidentnie wskazuje, że wszyscy. Nie są oni dla mnie autorytetami, a już na pewno nie chciałbym należeć do takiej drużyny(inna sprawa, że nikt by mnie nie chciał pewnie). Z tego samego powodu moja ocena Cedrica Gracii spadła dość znacznie.
Dragon-kr
Kontakt:

Post autor: Dragon-kr »

pietryna pisze:każdy może sobie mówić co chce. Każdy może wrzucać na nich
i w tych słowach się grubo mylisz.....nie wolno mówić co się chce...wrzucać na kogoś z tego co wiem też nie wolno.....jeżeli się komuś coś zarzuca to trza najpierw to udowodnić...
ale jak to jest z tą mentalnością polaków to wszyscy wiedzą....łątwiej komuś nawrzucać,poobrażać itp itd niż napisać coś konkretnego, rzeczowego.....a potem się dziwicie, że ludzie z zew. patrzą na was jak patrzą :-/ i powoli robi sie standardowo burdel w temacie.......******** kraj
jest TEAM widoczny na scenie a to jest chyba najważniesze dla sponsorów?!
jak Olek już dodał-- jest obecnie 6 w generalce(moje gratulacje) to chyba dość wysoka pozycja....prawda?
Tina? z każdymi zawodami podnosi swoje umiejętności,trenuje(czego nie można powiedzieć o większości) i moim zdaniem na szanse jeszcze w tym sezonie objechać Anię Sojkę.....a po powrocie Jacka na "scenę" nie zagłębiałem się jeszcze w jego analizę
pietryna
Kontakt:

Post autor: pietryna »

Ja wiem że znieważanie kogoś jest prawnie niedopuszczalne. Ale jeśli bulwersujesz się o to że ktoś cię wyzwał(bo że zaciągnie cię do sądu pod jakimiś fałszywymi zarzutami to trochę co innego - mniej więcej o tym mówisz...) to nie wiem co ci powiedzieć żeby cię nie urazić.

Nie jestem szczupły. Jak ktoś mnie nazwie na ulicy spaślakiem to moja interakcja z nim skończy się najwyżej na wyśmianiu go. Tyle czasu mogę mu poświęcić bo na rozrywkę zawsze mam czas. To jest wrzucanie.

Jak ktoś będzie uparcie twierdził że jestem złodziejem to mu to dopiero każę udowodnić. To jest właśnie zarzucanie. Nie myl pojęć.

Co do mentalności... wg mnie wynika ona właśnie nie z tego że lubimy sobie powrzucać(a przynajmniej nie jest to główny powód) tylko właśnie z tego że obrażamy się i bulwersujemy na pierdoły które zwyczajnie powinniśmy obsrać.

Nic nie mam do tych ludzi. Chcą się bawić pod takim szyldem - proszę bardzo. Nic mi do tego. Ale nie rozumiem dlaczego nie możecie olać opinii które wydają wam się bzdurne i niewarte uwagi. Uparcie odpisujecie i bronicie jakichś "racji". Po co? Żeby wywołać zbędą dyskusję, która właśnie ma miejsce?
EZrider
Kontakt:

Post autor: EZrider »

Czepiam się treści newsa w odniesieniu do faktów ( a sami zainteresowani też mogliby coś powiedzieć żeby mnie wazeliny, bo to głupio wygląda ) i jakoś treść średnio się sprawdza. Jeździ się na rowerze a nie na opinii czy nazwisku. Dziękuję.
ODPOWIEDZ