[Kramon] - Stinky 09 + 66rcv 09
-
- Kontakt:
Mam powarzny problem albo jestem uczulony zdaje sie że rozwaliłem kune ^^.
Otuż ktoś tam pisał żeby sprawdzić czy jak sie naciśnie na rame to czy nie trzeszczy ^^ o tuż moja trzeszczy
koło główki zastanawiam sie teraz czy to jest wina tego że kona ma ten wielo warstwowy lakier i to ten nakis Kona trzeszczy. Czy to coś w sirodku bo nazewnątrz nie widze żadnych pęknięć w lakierze. Help.
Otuż ktoś tam pisał żeby sprawdzić czy jak sie naciśnie na rame to czy nie trzeszczy ^^ o tuż moja trzeszczy

-
- Kontakt:
Nie, to jest z ramy słychać to jest w okolicach napisu Kona, ale teraz tak sobie przypominam że ona wcześniej też tak trzeszczała ale teraz jakoś inaczej, bo wcześniej to jak usiadłem to taki szybki trzest był. A teraz jak zsiadam np, to tak trzeszczy i tak powoli coraz wolniej aż takimi pojedyńczymy pyk pyk pyk. I to jest gdzieś w okolicach dolnej róry a główki i tam jest ten napis i właśnie kurna czy to nie farba? czy te naklejki?
Bamix mówisz że to poprostu trzeszczak ^^? bo fakt faktem jak teraz sięgam w pamięć to ona trzeszczała od początku. Co do tego lakiero chodzi mi o to że najpierw nałorzyli pomarańcz potem wzorek i na to napis widać to bo widać krawędzie warstw ;]
W błocie tak jezdziłem cała dolna rura była brązowa tor MX ^^
Oraz raz z kumplem cały dizeń w deszczu śmigaliśmy dosyć mocnym ale było upalnie ciepło wdodatku mieliśmy bluzy więc a jechaliśmy na miejscówke godzine...
Bamix mówisz że to poprostu trzeszczak ^^? bo fakt faktem jak teraz sięgam w pamięć to ona trzeszczała od początku. Co do tego lakiero chodzi mi o to że najpierw nałorzyli pomarańcz potem wzorek i na to napis widać to bo widać krawędzie warstw ;]
W błocie tak jezdziłem cała dolna rura była brązowa tor MX ^^
Oraz raz z kumplem cały dizeń w deszczu śmigaliśmy dosyć mocnym ale było upalnie ciepło wdodatku mieliśmy bluzy więc a jechaliśmy na miejscówke godzine...
-
- Kontakt:
Kramon tak,to wina lakieru, na bank...wiesz tam między warstwami są takie mikro szczeliny...bo między warstwami jest przerwa i jak rama pracuje to naprężenia w niej powstające przenoszone są na lakier...i on takie dźwięki wydaje... to normalne więc nie obawiaj się o rower, ale zacznij się obawiać o głowę...bo jak od tego lakieru nawdychasz się pyłu, bo jak wiesz gdy jest tarcie to coś się ściera i powstaje pył...to może byc srogo z głową....słyszałem że to dość groźne bywa i można być bezpłodnym !!
Więc biegnij szybko do serwisu - darmowego i zanieś chłopakom browara to zedrą Ci lakier i trzaski znikną...
a jeśli to nie naklejki i lakier to chyba musisz zmienić rower
...aha i nie pal już więcej tego w ognisku !! wystarczy nabić tubę albo z bletki pokręcić...
Chyba zostałeś liderem DHZonu
MASAKRA
Więc biegnij szybko do serwisu - darmowego i zanieś chłopakom browara to zedrą Ci lakier i trzaski znikną...
a jeśli to nie naklejki i lakier to chyba musisz zmienić rower

...aha i nie pal już więcej tego w ognisku !! wystarczy nabić tubę albo z bletki pokręcić...
Chyba zostałeś liderem DHZonu

MASAKRA

http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
AAAAAAAAAA~!!!!!!!!!! no faktycznie kurcze, dzisiaj jak poczytałem w internecie to pomarańczowy kolor jest bardzo agresywny xO. Co do darmowego serwisu to mam go u "autoryzowany diler kony ^^", mam 4 serwisy darmowe a potem juz place po 20 zł... ale w sumie nic mu nie jest bo wczoraj go pokatowalem z tarasu i jest okey.