Tłumik do Juniora 2003
Tłumik do Juniora 2003
kumpel kupił juniora z 2003 roku z rozwalonym tłumikiem (był sklejony) pojeździł chwilke i sie tłumik posypał.
chłopak zadzwonił do gregorio i powiedzieli mu że nie mają tłumików do juniorów.
i teraz pyta czy dało by sie to jakoś naprawić i czy ktoś by miał na sprzedaż taki tłumik. i jeszcze sie pyta czy od każdego rocznika pasuje tłumik.
jak dla mnie to chyba tak bo to ssv to przecież jedna technologia
chłopak zadzwonił do gregorio i powiedzieli mu że nie mają tłumików do juniorów.
i teraz pyta czy dało by sie to jakoś naprawić i czy ktoś by miał na sprzedaż taki tłumik. i jeszcze sie pyta czy od każdego rocznika pasuje tłumik.
jak dla mnie to chyba tak bo to ssv to przecież jedna technologia
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Junior T zostal kupiony ode mnie. Sprzedalem go jedynie dlatego, ze potrzebowalem kase. Amortyzator jest w wysmienitym stanie, oprocz tego tlumika. Pisalem do Gregorio i mowili ze taki tlumik kosztuje u nich ok. 140zl (w zaleznosci od kursu Euro), wiec dziwi mnie to, ze go nie maja teraz. Co do spekulacji na temat tlumika peknietego. Napisalem wszystko wlascicielowi, wiec mysle ze z mojej strony bylo wszystko OK. A w cenie jakiej go sprzedalem wydaje mi sie, ze sie oplacalo, zwazajac na to ze mozna trafic tlumik za 50zl 

Hmmm, ja osobiscie dzownilem do nich w tamtym tygodniu i jeszcze spokojnie uzyskalem informacji
A tak btw. Gregorio i czesci do Marzocchi. Moze ktos ma igle regulacji tlumienia HSCV do Z150FR??
Nie chce mi sie czekac 3tyg. az sprowadza. Aha i jeszcze mam pytanie, wiecie jak moze wyglada sprawa u nich z wysylka?? Do podanej ceny za czesc ile nalezy doliczyc??