Freecaster.tv
Freecaster.tv
Dzis sobie zaglądnąłem, żeby obadać co się dzieje itd Jedna rzecz jednak mnie ciekawi:
http://freecaster.tv/live/mtb/1011046/u ... -1-maribor
teraz za oglądanie relacji trzeba będzie płacić?
przy relacji z 4x takiego bajeru nie ma. Mam rozumieć że, jestem skazany na Eurosport, reklamy i drętwy komentarz?
http://freecaster.tv/live/mtb/1011046/u ... -1-maribor
teraz za oglądanie relacji trzeba będzie płacić?
przy relacji z 4x takiego bajeru nie ma. Mam rozumieć że, jestem skazany na Eurosport, reklamy i drętwy komentarz?
Wlasnie dzis tez too rozkminilem i mialem pytac... Ma ktos jakies info jak to ma wygladac? Bo nie usmiecha mi sie placic za te relacje, ktore zwykle i tak sie tak wieszaja, ze ledwo co widac kto w ogole jedzie;/
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
Mowili o tym w trakcie zawodów 4X w Houffalize.
wysyłasz sms za 7,32 PLN lub płatność przez paypal za 1,75 EUR.
podobno można zalogować się na Facebook, Scott rozdaję 100 haseł za free
ale to na zawody XC
no fakt że czasami są problemy techniczne ale i tak było za free. podobno ma być lepiej. nawet gdyby nie było to warto dla same komentarze Roba Warnera.
wysyłasz sms za 7,32 PLN lub płatność przez paypal za 1,75 EUR.
podobno można zalogować się na Facebook, Scott rozdaję 100 haseł za free
ale to na zawody XC
no fakt że czasami są problemy techniczne ale i tak było za free. podobno ma być lepiej. nawet gdyby nie było to warto dla same komentarze Roba Warnera.
------------- __o
---------- _ '\<,_
----------(_)/ (_) www.redlinebicycles.com
---------- _ '\<,_
----------(_)/ (_) www.redlinebicycles.com
Panowie cholera - widzieliscie w ogole w jakich dzikich miejscach te kamery sa poustawiane i że przez cała góre idą kable? Do tego obsługa techniczna, serwery, kamerzysci. To jest kasa, na freecasterze reklam jest mało, a 2 euro to nie jest jakis koszmar. Bez przesady. Zwłaszcza, ze ta kase beda w siebie zainwestowac i na ten sezon ma byc lepszy feed. Szczerze to normalne, ze takie rzeczy sa w Pay Per View i dziwiło mnie nawet, ze jest to za darmo.
Hmm i zastanawiam sie czy jest sens placic, bo jesli znowu bedzie sie tak gownianie wieszalo to dziekuje serdecznie... Ale chyba jesli nie sprobuje to sie nie dowiem 

www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!