manual one hander
manual one hander
wie ktos albo umie to zrobic? Normalnie manuala umie przy kazdej predkosci ile chce. Ale jak proboje one hande'a to czesto konczy sie gleba :/
Hardcore rulez!
gg: 846952
gg: 846952
stary...potrafie robic manula,przy 3km/h i przy 50km/h, z jedna noga,wogole bez nog,na stojaco na siedzaco ,ale ni **** niewiem jak zrobic one heandera :((((( kolega ktory nauczyl sie ledwo robic manuala juz na luzaka trzaska a ja nie moge :(((
ale wiesz co,znam odpowiedz na twoje pytanie :) cwicz,cwicz,cwicz itd
ale wiesz co,znam odpowiedz na twoje pytanie :) cwicz,cwicz,cwicz itd
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
Proste jak ****...... Puszczasz kiere lewa reka ( chyba ze masz zajebista równowage, smigasz Brakeless wtedy objetne która łape "zrzucasz" z kiery )..Do rzeczy... Wysuwasz siodło,tak jak do Barspina,zeby złapac je udami, po puszczeniu kiery skrecasz lekko kierownice w prawo,a sam przenosisz ciezar ciała lekko na lewa strone..... Ciezko to troche opisac,ale mam nadzieje ze jakis zarys stworzyłem :-)
No a poza tym...... "cwicz,cwicz,cwicz "
No a poza tym...... "cwicz,cwicz,cwicz "
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
www.dh-zone.com/forum/search.php
zacznijmy tak......Xprot....to co ty robisz to nie jest manual.....manuala robi sie na stojaco
co do one hander manual....fajny trik.....tyle ze trudny....
trzeba wyrwac rower - zlapac rownowage - chwycic kolanami lub udami siodło - i probowac przelamac to glupie uczucie i poscic kiere jedna reka ! ! !
łatwo to nie przychodzi....ja narazie umiem przejechac jakies 2 m :P
co do one hander manual....fajny trik.....tyle ze trudny....
trzeba wyrwac rower - zlapac rownowage - chwycic kolanami lub udami siodło - i probowac przelamac to glupie uczucie i poscic kiere jedna reka ! ! !
łatwo to nie przychodzi....ja narazie umiem przejechac jakies 2 m :P
głupota nie boli...głupota kosztuje !...lecz prawda juz może zaboleć...!
koles...bez nerwow....
pisze ci ze to co ty robisz to nie manual
manual - to jazda na tylnim kole ,na stojaco ... balansujac cialem- NIE hamplem
- na siedzoco....to bardzo latwa sprawa...moge ci nawet zrobic one toucha...
- kumpel przeklada lewa noge na prawa strone i jedzie STOJAC na jednym pedale ! ! !
pisze ci ze to co ty robisz to nie manual
manual - to jazda na tylnim kole ,na stojaco ... balansujac cialem- NIE hamplem
- na siedzoco....to bardzo latwa sprawa...moge ci nawet zrobic one toucha...
- kumpel przeklada lewa noge na prawa strone i jedzie STOJAC na jednym pedale ! ! !
głupota nie boli...głupota kosztuje !...lecz prawda juz może zaboleć...!
-
- Kontakt:
spoko jest tez pionowy manual, taki jak na jakims filmie co gosc jechal 100km\h takim manualem, ale jest troszke trudny bo jest bardzo mala granica na biedrone, a i mozna tez z jajami przy mostku jechac razem z odchylonymi do tylu plecami, to je spox
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=356862
www.freeride.swidnica.prv.pl
-
- Kontakt:
spoko jest tez pionowy manual, taki jak na jakims filmie co gosc jechal 100km\h takim manualem, ale jest troszke trudny bo jest bardzo mala granica na biedrone, a i mozna tez z jajami przy mostku jechac razem z odchylonymi do tylu plecami, to je spox
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=356862
-
- Kontakt:
Ale ziom ;p
Ja z kolei przeloze sobie noge, juz niedlugo ja nad kiere daleko wyjme, tylko potem nie umiem jej dac spowrotem i spadam z noga na kierze :D
Nio i czesto pomagam sobie heblem ;/
Practice make perfect - worms armageddon :D Tamto bylo bardziej wkurwiajace niz manual
Ja z kolei przeloze sobie noge, juz niedlugo ja nad kiere daleko wyjme, tylko potem nie umiem jej dac spowrotem i spadam z noga na kierze :D
Nio i czesto pomagam sobie heblem ;/
Practice make perfect - worms armageddon :D Tamto bylo bardziej wkurwiajace niz manual
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com