La'Vorta- freeriders spot, Bieszczady...

Qajo
Kontakt:

Post autor: Qajo »

Spaced Ale kirunek masz ten sam napierając na kiere rękami i stykajac sie z ziemią twoja masa wywiera dużo większy nacisk na kierę niż orczyk dla dzieci (bo taki tam właśnie jest).
Seraax Projekt robiłem sam, moje umiejetności w 3D nie są zbyt wybitne, więc musiałem pójśc na różnego typu uproszczenia. A mówienie, że można lepiej, gdy nie widziało sie terenu nie jest mądre. Żeby wydobyc jakąś formę najpierw trzeba znac materię z jakiej ma powstac. Pozdr.
nopainnogame
Kontakt:

Post autor: nopainnogame »

Ten slop ma swój klimat ;) i zdecydowanie jest dobrze zrobiony pod nasze obecne warunki (dlatego tak parkowo wygląda - przynajmniej trafi do większej ilości osób) Qajo trzymam kciuki za ten projekt,bo tam będziecie mieli masę roboty
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów ;)
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Qajo nie ciagne kiery do góry ;)
Qajo
Kontakt:

A i slope jest pod koniec jednej trasy freeridowej i jest na niego odbicie, jadac dalej mozna odbic na linie stolików, wszystko prowadzi do wyciagu (głównego krzesełka i jak pomysl wypali- slopowego orczyka)
Budowa to już sama przyjemnośc- doprowadzenie do niej- to jest dopiero robota...
Qajo
Kontakt:

No Dobra miałem na myśli mostki z "obejmami" od przodu... Do góry też ciągniesz, ale faktycznie słabiej niż orczyk... Hak, talerzyk, hak, talerzyk...? Rozwiązań jest wiele i to jest teraz moje najmniejsze zmartwienie... Zobaczymy.
szymon102
Kontakt:

Post autor: szymon102 »

I jak? Dzieje się coś?
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

Spaced obawiasz się że orczyk zniszczy Twoją kierę ?? hehe dobre misiek dobre ;)

Lublin płaski na patelni - nie oceniam poziomu wykonania - a Laworta to górka z l;asem i jeziorkiem....zupełnie inna bajka panowie...oby takich miejsc przybywało w kraju :)
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Adziu
Kontakt:

Post autor: Adziu »

I jak tam postepy? Ciekawe czy w przyszlym sezonie ruszy juz jakas trasa :D
eMDe
Kontakt:

Post autor: eMDe »

Odswieze temat, dzieje sie w Ustrzykach cos?
Schodek
Kontakt:

..hym

Zacznę może tak :

temat Laworty się komplikuje i wskazane by było aby głos zabrał Qajo - pomysłodawca bo ma pełną wiedzę w temacie. Na chwile obecną prace stoją w miejscu i kolega czeka na decyzję. Wolę aby sie sam zainteresowany wypisał bo ja nic nie wiem...

Na jesieni zeszłego roku był przetarg na ofertę - zrobienie trasy DH za kasę miejską, wygrali bracia z Myślenic z tego co pani w urzędzie powiedziała. Czas realizacji projektu - maj/czerwiec ( trasa ma być legalna i znajdować się w lesie ) Więc liczę że chłopaki się postarają i przygotują odpowiednia trasę nie tylko na zawody ale też do treningu i zabawy. Bo jeśli jest szansa na legalną trasę to można zrobić za jednym zamachem coś na wypasie.

Temat Slope który Qajo zaprojektował od jesieni nie poszedł ani kroku do przodu więc są tylko podstawy dirtów które trzeba dokończyć,dobudować start dropy i inne elementy drewniane w okolicy jeziorka. Teren ten jest w pełni prywatny więc miasto nie ma nic do gadania :mrgreen:

...poczekamy jeszcze chwilę i się dowiemy ;) a jak nie to wpadnie szalona ekipa i zrobi co trzeba aby miejsce zaistniało...może nie będzie tak jak w planach ale nie zostanie bez opieki... :twisted:

...wakacyjny obóz i zawody się odbędą bez względu na decyzję Qaja...

PS. teraz się dopiero zacznie lament i krytyka...

Pozdrawiam
D_Homer
Kontakt:

Post autor: D_Homer »

kurcze czekalem właśnie na jakieś info, bo była by to najbliższa oprocz przemysla miejscowka dla mnie :) mam nadzieje ze cos tam powstanie, bedzie na wakacjach potrzebna pomoc tak jak przed rokiem? tym razem bym sie na to pisal ;p
VINCENT
Kontakt:

Post autor: VINCENT »

wpadnijcie za tydzień pośmigać :) W sobotę wyrusza 6 osobowa grupa biotop & nsr. Powstaną 3 ciekawe traski ale co tu dużo biadolić. Do tygodnia powinno już coś powstać :) Jeśli ktoś jest z okolić i chce pomóc to niech dzwoni do mnie pod 510-333-101 Mikołaj. LaVorta ruszy niebawem. Mieliśmy robić od marca ale pogoda nie dopisała więc przepraszamy postaramy się to wynagrodzić ciekawymi traskami.
http://www.facebook.com/pages/BIOTOP-RACING-extremalne-obozy-rowerowe/255750574475192 Biotop racing - obozy rowerowe
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

VINCENT jak bedzie tak trasa zajebista jak w Kasinie to zdecydowanie bedzie po co przyjeżdzać, a wiecej niz 1 to juz w ogole ;) W sumie szkoda, ze to jest milion km stad bo do takiej akcji fajnie by było sie przyłączyć. Powodzenia przy budowie.
ablee
Kontakt:

Post autor: ablee »

VINCENT pisze:wpadnijcie za tydzień pośmigać Smile W sobotę wyrusza 6 osobowa grupa biotop & nsr. Powstaną 3 ciekawe traski ale co tu dużo biadolić. Do tygodnia powinno już coś powstać Smile
TAK :?: :?: :?: Nie wierze :D
VINCENT
Kontakt:

Spaced lepsze będą niż w Kasinie. Abble dreams come true !
http://www.facebook.com/pages/BIOTOP-RACING-extremalne-obozy-rowerowe/255750574475192 Biotop racing - obozy rowerowe
ablee
Kontakt:

Post autor: ablee »

VINCENT pisze:Spaced lepsze będą niż w Kasinie.

To prawie jak science fiction :shock:
VINCENT
Kontakt:

ablee science fiction to były wszystkie wypowiedzi przed moją 8) ile tu było medytacji na temat trasy. Zamiast tyle szumu robić brać łopaty i w las.
Schodek
Kontakt:

VINCENT pisze:ablee science fiction to były wszystkie wypowiedzi przed moją Cool ile tu było medytacji na temat trasy. Zamiast tyle szumu robić brać łopaty i w las.
...jakoś w zeszłym roku nie byłeś taki chętny,tylko teraz jak miasto płaci za to,więc nie pisz w takiej formie Mikołaj bo doskonale wiesz jak było i jest...

fajnie że ruszacie z budową,góra ma mega potencjał i możliwości..

Norbert tak daleko wcale nie jest,podobna odległość jak do Krynicy G z wawki.
war23
Kontakt:

Post autor: war23 »

Michal ale Gwiazdeczce sie tylko nie chce ruszyc! :D

Wogole to ja chetnie bym popomagal, ale jakiej konkrety ^^
Karpiel i Duncon to moje zycie
ODPOWIEDZ