FILM STREET - NAGRYWAMY ?
FILM STREET - NAGRYWAMY ?
Siedze sobie chory w domu i mam takiego pomysła.... Co byscie powiedzieli na nagranie "pełnometrazowego" filmu streetowego ? .... Mam kumpla który pracuje w agencji reklamowej,wiec moze udałoby sie wypozyczyc kamere ze statywem,ktos skołowałby jeszcze ze 2 kamerki dobrej jakosci i robimy ustawke np. w przyszłym tygodniu w weekend. Cała sobote i niedziele poswiecamy na objazd miejscówek i uwietrzniamy wszystko na kamerze...
Tak dosyc spontanicznie to pisze,ale cos mogłoby z tego wyjsc... Przeciez w WWA jest kilku (kilkunastu) dobrych "uliczników"..... Jak mówie,pełen spontan, wiec mówcie co myslicie, dawajcie pomysły,cokolwiek...
Jak to mówi pewien madry czlowiek...
RIDE !
Tak dosyc spontanicznie to pisze,ale cos mogłoby z tego wyjsc... Przeciez w WWA jest kilku (kilkunastu) dobrych "uliczników"..... Jak mówie,pełen spontan, wiec mówcie co myslicie, dawajcie pomysły,cokolwiek...
Jak to mówi pewien madry czlowiek...
RIDE !
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
Ja odpadam bo trawe kosze 6 razy w tygodniu 10 godzin dziennie. Wstaje o 5, od 7 do 17 robota, o 18 obiad i spać. Na szczęście niedziele mam dla siebie i wierzcie mi jak patrze na rower to mi sie żygać chce. Odciski mam takie, że rekawiczki nie założe, całe plecy, nogi i ręce napieprzają od machania 40 kilową kosiarką spalinową :D Przede mną jeszcze grabienie liści i odsnieżanie. Na rowerze zobaczycie mnie na wiosne. : >
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
[quote="..::RogeR::.."]no to mozna 30min nagrać:P ale wiesz ile jest stretowcow ktozy nie siedza na forum i sporo rzeczy umieja trudno bedzie sie zebrac taka ekipa...
ale pomysl dobry[/quote]
RNS, Waldek,Sven.....mało to dobrych streetowców ? Przy okazji odkrja sie nowe talenty....wystarczy tylko chciec...
ale pomysl dobry[/quote]
RNS, Waldek,Sven.....mało to dobrych streetowców ? Przy okazji odkrja sie nowe talenty....wystarczy tylko chciec...
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: