Rowerek do 5500zl i wybor rozmiaru.
-
- Kontakt:
Rowerek do 5500zl i wybor rozmiaru.
Poszukuje jakiegos baja najlepiej do 5500zl.
Do tej pory jezdzilem na glorce dh (ktora jestem zmuszony sprzedac) i kąty mi odpowiadaly do wzystkiego wiec raczej bede szukal roweru z przeznaczeniem racingowym.
I teraz pytanie do was :
Czego szukac przede wszystkim, co moglbym znalezc ciekawego do tej kwoty. Zaznaczam ze raczej wolalbym z 888. Na allegro raczej pustki a za glory fr nie dam 6500zl.
I drugie pytanko do wzrostu 177cm szukac M czy S. Glory byla S i byla idealna. Ale mialem tez np Gianta DH COMP, czy FAITH i one byly w Mce i tez nie narzekalem na wielkosc. Wiec jakiego rozmiaru szukac ?
Do tej pory jezdzilem na glorce dh (ktora jestem zmuszony sprzedac) i kąty mi odpowiadaly do wzystkiego wiec raczej bede szukal roweru z przeznaczeniem racingowym.
I teraz pytanie do was :
Czego szukac przede wszystkim, co moglbym znalezc ciekawego do tej kwoty. Zaznaczam ze raczej wolalbym z 888. Na allegro raczej pustki a za glory fr nie dam 6500zl.
I drugie pytanko do wzrostu 177cm szukac M czy S. Glory byla S i byla idealna. Ale mialem tez np Gianta DH COMP, czy FAITH i one byly w Mce i tez nie narzekalem na wielkosc. Wiec jakiego rozmiaru szukac ?
gg: 5210092
masz na allegro glory 0 z Krakowa,widzialem ten rower kiedys,z tego co wiem sprzedajacy chce zlozyc jakiegos enduraka zamiast tego i jest dosc elastyczny jesli chodzi o cene-ja bym pogadal.szczegolnie,ze mozesz pojsc go ogladnac (nie musisz jechac 200km dajmy na to),a jakby cos-odpukac-wyszlo ze jest nie tak to masz sprzedajacego pod reka.
co do rozmiaru-kup taki na jakim bedziesz sie lepiej czul.Przysiadz,przejedz sie i poczuj to.
przenosze do dzialu "Dla poczatkujacych".
co do rozmiaru-kup taki na jakim bedziesz sie lepiej czul.Przysiadz,przejedz sie i poczuj to.
przenosze do dzialu "Dla poczatkujacych".
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
GrzesiekrK nie da się jednym zdaniem określić rozmiaru,wpływ ma na to np kąt główki,dł rury górnej i preferencje własne..więc musisz siadać na rower i oceniać,brać pod uwagę że możesz sobie zmienić kąty kiery,ustawić siodło...
Wzrost to jedno ale jeszcze sprawdź jaki masz zasięg ramion bo to ma większe znaczenie w prawidłowej pozycji..czasem możesz być niższy od kogoś a mieć duuużo dłuższe ręce
Kolega ma tanio do oddania nowa ramkę Rometa więc może to ?? Nie udziela się na forum wiec jak coś to napisz PM a zobaczę co się da zrobić.
Wzrost to jedno ale jeszcze sprawdź jaki masz zasięg ramion bo to ma większe znaczenie w prawidłowej pozycji..czasem możesz być niższy od kogoś a mieć duuużo dłuższe ręce

Kolega ma tanio do oddania nowa ramkę Rometa więc może to ?? Nie udziela się na forum wiec jak coś to napisz PM a zobaczę co się da zrobić.
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
GrzesiekrK
Moze blindside?
http://allegro.pl/item1031246357_downhi ... kazja.html
Opis troche martwi bo ale dowiedz sie czy mka bo mysle, ze by był dobry strzał. Tylko bym sprawdził najpierw czy komuś taki rower nie zginął.
Moze blindside?
http://allegro.pl/item1031246357_downhi ... kazja.html
Opis troche martwi bo ale dowiedz sie czy mka bo mysle, ze by był dobry strzał. Tylko bym sprawdził najpierw czy komuś taki rower nie zginął.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt: