Follow Me

miki_ck
Kontakt:

Post autor: miki_ck »

po 2 obejrzeniach stwierdzam że fajny naprawdę:) Mocno freeridowy czyli taki, na jaki liczyłem. Aż się chce wyjść pojeździć po obejrzeniu :wink:
Moskit
Kontakt:

Post autor: Moskit »

alzajac pisze:Na niektórych tego typu serwisach jak się wyciągnie bezpośredni link do torrenta to da się ściągać więc myślałem że i tu da radę
Dokładnie tak :) Tyle że wtedy waga pobranych plików jak i wysłanych przez kolegę któremu zapodasz link leci na twoje konto... ;)
Więc... trzeba uważać z tym komu się daje... żeby wysłał tyle co pobrał :)
.proXof
Kontakt:

Post autor: .proXof »

gdzie to można pobrać?
alzajac
Kontakt:

Post autor: alzajac »

dlatego proponuję by ktoś wstawił sam plik torrent na jakiś hosting ;) wtedy każdy sobie pobierze ;)
mar3k
Kontakt:

Post autor: mar3k »

alzajac wiesz w ogole co Ty mowisz? Bo chyba nie dokonca. A pieprzysz jak potluczony ;) Kolego.. to ze Ci ktos wrzuci plik torrka na hosting www, nie zmienia kompletnie nieczego.. ten plik jest powiazany z kontem uzytkownika ktory go sciagnal. Na trackerze (czyli tym torrencie..), kazdy uzytkownik ma swoje ratio, która na EB jest głownym wyznacznikiem tego czy nie dostaniesz bana (nie wiem jak z H&R tam jest..). I teraz jak komus dasz ten plik torrenta to on sciaga jakby z Twojego konta.. nabijajac Ci dane sciagniete, a nei koniecznie wyslane( ratio to stosunek download to upload). Wiec jak ktos ma nadmiar GB wysłanych to moze sobie ryzykowac.. ale watpie zeby ktos chcial stracic konto, bo 100 osob zassalo a nikt niczego allbo bardz malo wyslal. To tak troche wykladu o torrentach..

A co do filmu poloko03, ogladnij sobie ROAM, Seasons albo chodzby the collective... to sa genialne filmy, ten jest poprostu dobry.
alzajac
Kontakt:

mar3k, człowieku uspokój się ;) na tylu hostingach z torrentami na ilu siedziałem i czasem ludziom w ten sposób torrenty podsyłałem nigdy problemów nie było... Nie mam pojęcia jak jest na EB bo się nie da zarejestrować a zaproszenia nikt wysłać nie chce więc się nie unoś :P nie każda strona z torrentami działa tak jak mówisz więc też 100% racji nie masz.
polok03
Kontakt:

Post autor: polok03 »

mar3k oglądałem wszystkie wyżej wymienione i uważam, że ten jest najlepszy z nich. Chodzi mi jako całość, bo niektóre epizody w tych wymienionych przez Ciebie są nie do pobicia.
Jako całość "follow me" jest najlepiej nakręcony, zmontowany i zrealizowany, a przede wszystkim pokazuje tą stronę tego sportu o jaką mi najbardziej chodzi, czyli radość z jazdy. Z resztą, o gustach się nie dyskutuje...
bike86
Kontakt:

Post autor: bike86 »

film dobry, nie rewelacyjny. brakuje troszke jakiegos takiego klimatu, smaczku;) technicznie wiadomo- cudo;) jednak do tej pory najwieksze wrazenie zrobił na mnie ROAM;)
Krakus_dh
Kontakt:

Post autor: Krakus_dh »

Ile to waży na tym EB? Jak koło 1 gb to niech ktoś wrzuci na jakieś megaupload czy coś, jedna noc i mamy filmik.
http://www.pinkbike.com/photo/924780/

naaakurwiaj!
mar3k
Kontakt:

Post autor: mar3k »

alzajac, kazdy tracker dziala tak samo, bo tak a nie inaczej dziala siec P2P. Nie kazdy za to ma takie same zasady, niektore sa otwarte i nie wymagaja logowania i konta (tak jak EB), nie ktore w zaden sposob nie sprawdzaja ratio, ani H&R. Ale z EB, nikt Ci nie zaryzykuje stracenia konta.. jedyna opcja to wrzucic to na jakis hosting ludzki normalny..

tak wsumie... kilka dni bedzie na ftp, pozniej znika, wiec sciagac poki mozecie:

http://www.marek16.jasna.tarnow.pl/Foll ... lFilms.mp4
eMDe
Kontakt:

Post autor: eMDe »

mar3k dzieki, takie lacza lubie :) 2min i jest film hehe
alzajac
Kontakt:

mar3k, również podziękuję ;)
maxxis
Kontakt:

Post autor: maxxis »

THX wielkie , film naprawde fajny.
nopainnogame
Kontakt:

Post autor: nopainnogame »

W sumie spodziewałem się chyba czegoś innego. Napewno jest to jeden z najlepszych filmów freeride'owych. Są naprawdę niezłe akcję - szczególnie sam początek daje radę ( np.wall Huntera),hopy na których śmiga Guly i Sorge (szkoda,że reszta tego spotu nie jest pokazana,bo widać tam naprawdę ogrom linii). Mistrzostwem są dla mnie spoty zrobione przez Coastal Crew,bo porażają płynnością i oryginalnością (i też kurczę tam widać dalszy fragment traski)!!! Muzyka wpada w ucho (Damian Marley :D ). Ogólnie sądziłem,że tu będzie chodziło o pokazanie jak riderzy śmigają razem. Niby jest to pokazane,ale w dużej części jeżdżą sami. Przez to nieraz wygląda to trochę dziwnie,bo najpierw jadą razem, potem już jest tylko jeden, znowu są razem, potem tylko jeden, potem ten drugim powtarza to co zrobił ten pierwszy...
PS: Jak byście nazwali to co dzieje się,gdy śmiga Semanuk,Smith i Norbraten? Slopstyle, new school Fr ?
PS2: czekam co pokarze Brighter ;)
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów ;)
worm
Kontakt:

Post autor: worm »

mar3k dzięki za ftp'a :) 4MB/s huhu
: author :

www.worm.com.pl
.proXof
Kontakt:

Post autor: .proXof »

Bóg zapłać :) naprawdę przyjemnie się ogląda, tylko gdy oglądałem i wydawało mi się że to dopiero połowo, a tu koniec :)
bikerman
Kontakt:

Post autor: bikerman »

No i rozwalił mnie film normalnie.....miejscówki klimat bez komentarza. Moim zdaniem najlepsza produkcja FR jaka kiedykolwiek wyszła no moze oprócz starych NWD ;) PZdr.
http://www.pinkbike.com/photo/2138053/ - Ride !
TomcioFR
Kontakt:

Post autor: TomcioFR »

wyslijcie zapro na anonim301@onet.eu
http://tomciofr.pinkbike.com/
avg
Kontakt:

Post autor: avg »

http://www.extremebits.org/details.php?id=8366
Torrent freelech :wink: poprzedni został usunięty.
ODPOWIEDZ