Najlepsz gleba jaka widzialem
JESZCZE JAK JEZDZIŁEM NA BMXIE,TO DO TEJ PORY NIE WIEM JAK,ALE ZROBIŁEM SEATGRABA,ZA PUŻNO ZŁAPAŁEM KIERĘ I WYRWAŁO MI JA Z ŁAPY LECĄC NA BOK Z ROWEREM BAREND WBIŁ MI SIĘ PRAWIE W OKO,PO WEWNETRZNEJ STRONIE,PRZY NOSIE,POD BRWIĄ,ZAMROCZYŁO MI WZROK,ZŁAPAŁEM SIE W MIEJSCE UDERZENIA A KREW TAK POLECIAŁA ŻE MYSLAŁEM ŻE TO OKO,BO JESZCZE CHWILOWO NA NIE OŚLEPŁEM,BIEGAŁEM WRZESZCZAC ŻE OŚLEPŁEM PYTAŁEM SIĘ KUMPLI STO RAZY CZY MAM OKO,ROZCIĄGAJA PALUCHAMI RANE -HEH JEDEN ZEMDLAŁ,POTEM PRZEZ MIESIĄC NA NIE ZLE WIDZIAŁEM,BYŁO TO 1 WRZESNIA;-) ZESZŁEGO ROKU,BYŁA TO MOJA n'TA SZANSA NA UTRATĘ KTÓREGOŚ Z OCZU,PIERWSZA NA ROWERZE,DOSZŁY 4 SZWY-TYLKO NA SZCZEŚCIE I JUŻ MAM ŁĄCZNIE 21 NA TWARZY CHOĆ TEGO SPECJALNIE NIE WIDAĆ
IGNORANTION is BLISSSssss...
JESZCZE JAK JEZDZIŁEM NA BMXIE,TO DO TEJ PORY NIE WIEM JAK,ALE ZROBIŁEM SEATGRABA,ZA PUŻNO ZŁAPAŁEM KIERĘ I WYRWAŁO MI JA Z ŁAPY LECĄC NA BOK Z ROWEREM BAREND WBIŁ MI SIĘ PRAWIE W OKO,PO WEWNETRZNEJ STRONIE,PRZY NOSIE,POD BRWIĄ,ZAMROCZYŁO MI WZROK,ZŁAPAŁEM SIE W MIEJSCE UDERZENIA A KREW TAK POLECIAŁA ŻE MYSLAŁEM ŻE TO OKO,BO JESZCZE CHWILOWO NA NIE OŚLEPŁEM,BIEGAŁEM WRZESZCZAC ŻE OŚLEPŁEM PYTAŁEM SIĘ KUMPLI STO RAZY CZY MAM OKO,ROZCIĄGAJA PALUCHAMI RANE -HEH JEDEN ZEMDLAŁ,POTEM PRZEZ MIESIĄC NA NIE ZLE WIDZIAŁEM,BYŁO TO 1 WRZESNIA;-) ZESZŁEGO ROKU,BYŁA TO MOJA n'TA SZANSA NA UTRATĘ KTÓREGOŚ Z OCZU,PIERWSZA NA ROWERZE,DOSZŁY 4 SZWY-TYLKO NA SZCZEŚCIE I JUŻ MAM ŁĄCZNIE 21 NA TWARZY CHOĆ TEGO SPECJALNIE NIE WIDAĆ
IGNORANTION is BLISSSssss...
a ja mialem dwie fajne
1. raz z naszej big podkowianiny wylecialem za duzo (7 metrow) i ladowanie ryjem po ziemi (no control) mialem uvexa swojego no i mam na nim slady od paltformy od tego czasu na kasku :D (i opony tez :P)
dont ask me how... tylko ludzi co tam byli :P
2. snowboardowka, warszawiacy wiedza o co chodzi. ostatnio tam zrypane jest wybicie, no i *** polecialem za szybko/ za wysoko/ za daleko i jakis kawalem za ladowaniem na plask plecami (i orzechem w glebe) a potem tydzien rechabilitacji :} no i kiera mi po kieszeniach jebla. i *** z komorka :/
1. raz z naszej big podkowianiny wylecialem za duzo (7 metrow) i ladowanie ryjem po ziemi (no control) mialem uvexa swojego no i mam na nim slady od paltformy od tego czasu na kasku :D (i opony tez :P)
2. snowboardowka, warszawiacy wiedza o co chodzi. ostatnio tam zrypane jest wybicie, no i *** polecialem za szybko/ za wysoko/ za daleko i jakis kawalem za ladowaniem na plask plecami (i orzechem w glebe) a potem tydzien rechabilitacji :} no i kiera mi po kieszeniach jebla. i *** z komorka :/
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
a ja mialem dwie fajne
www.bikeaction.pl
oooo.... to ja chyba mialem najlepsza glebe... mianowicie zapier.dalam sobie traska przez las, a tu nagle miedzy drzewami ktos porozciagal kilka metalowych zylek... niestety nie udalo mi sie wychamowac, i wpadlem prosto na nie... troszeczke mnie pocharatalo (jak widac na zalaczonym obrazku), ale jakos mnie poskladali, pozszywali i wyszedlem z tego bez wiekszych problemow...
kumpel mial cyfrowke i zrobil mi fotke w szpitalu: http://poetry.rotten.com/dismember/dismember.jpg
kumpel mial cyfrowke i zrobil mi fotke w szpitalu: http://poetry.rotten.com/dismember/dismember.jpg
Ja nie mialem jeszcze tak bardzo powaznej gleby ( mlody jestem :) ) ale przytocze ostatnia ktora dala nauczke "zaprawde powiadam, nie trialuj po mokrych szynach zacnej instytucji Warszawskich Koleii Dojazdowych". No wiec zeskakujac ze stacji na szyne zeslizgnalem sie od razu i oczywiscie polecialem do tylu - na tory... Wyladowalem centralnie na plecach zawadzajac przy okazji glowa o peron, a kasku niestety brak....
http://tiny.pl/2g3 - maj fotos bejbe....
-
- Kontakt:
co za kuwr zbok kurwa lol jeden z ziomka ej widze ze 60% mialo taka mate jak ja zadaleko polecieli spadli na tylne kolo manual i jeb na ziemie potem plulem krwia z pluc przejebane;/:{{{{{{{{{{{{ a najlepsze jest to w amerykanskich filmach ze oni sie wydupca taki bender wydupcyl se i odrazu wsal i kical se:P prze ziomki
Umiem mowic nie... NIE zostane w domu jak wszyscy pija :))
-
- Kontakt:
moja to jak wpadłem pod samochód:( a kolega rozpędzony nie przeskoczył krawężnika <lol2> i ryjem po betonie rozerwał na pół górną wargę aż do nosa i od tego w prawo z 3-4 cm a dolna z 5cm pękła mu i ryj podrapany blizny ma do tej pory po zszywaniu jak go zobaczyłem to mi się nie dobrze zrobiło od tamtej pory w kasku jeździ
Heh, aż offtopne bo to troche z innej bajki w kazdym razie. Stoje z 2 kumplami na chodniku i jedzie na bajku taki cwaniak (dresik, mamy z nim kose ) popierdziela ze sporą predkoscia i kumpla z buta w brzuch kumpel pada na chodnik a ja z drugim ktory byl na rowerze puszczamy sie za nim. Niestety mial sporą predkosc i ja na nogach go nie dogonilem wiec stanąłem po kilkunastu metrach na srodku chodnika, pech chcial ze idealnie za mną jechal w poscigu "nasz" ze sporą prędkoscia i mnie najechał od tyłu, przeleciałem przez jego kiere zrzucając go z roweru. Wszyscy leżymy na chodniku.
3:0 dla napastnika. Pozniej i tak dostal po glowie ;]
Druga typowo rowerowa gleba nie byla za przyjemna. Od skrzyzowania jest taka dłuuuga pochyła prosta bez zadnych skrzyzowan i innego stuffu. Na ulicy był spory ruch wiec wskoczylem na chodnik i rozpedzilem sie po chodniku, ani jednej zywej duszy. Jechalem cos ponad 40 na godzine gdy z bramki około 3 metrów przede mną wyskoczył dzieciak, moze ze 3 lata. Wybierali się z matka na spacer. Szczęscie czy tam pech chciał, że miałem odrobinke czasu na reakcje i odbiłem kierą jak najbardziej w lewo zeby go nie potracic bo moglo sie nie za ciekawie skonczyc. Nad chodnikiem byl taki spory znak ustawiony na dwóch słupach wbitych po jednej i po drugiej stronie. Skrecilem w lewo wiec w strone ulicy i ( na szczescie?) uderzylem kierą z impetem w to cale rusztowanie ktore podtrzymywalo znak. Pech chcial ze w miejscu uderzenia miałem palce. Połamało mi wszystkjie cztery, wyrzuciło mnie z roweru, ktory zostal juz na znaku zrobilem pare koziolkow na plecach (mialem plecak wiec troche zamortyzowało :P) i tak chwile lezalem w szoku. Podbiegla do mnie matka dziecka na poczatku wystraszona, ale jak usiadlem to jeszcze na mnie darla ryja.
Dalszą droge do domu rower prowadzilem xD
3:0 dla napastnika. Pozniej i tak dostal po glowie ;]
Druga typowo rowerowa gleba nie byla za przyjemna. Od skrzyzowania jest taka dłuuuga pochyła prosta bez zadnych skrzyzowan i innego stuffu. Na ulicy był spory ruch wiec wskoczylem na chodnik i rozpedzilem sie po chodniku, ani jednej zywej duszy. Jechalem cos ponad 40 na godzine gdy z bramki około 3 metrów przede mną wyskoczył dzieciak, moze ze 3 lata. Wybierali się z matka na spacer. Szczęscie czy tam pech chciał, że miałem odrobinke czasu na reakcje i odbiłem kierą jak najbardziej w lewo zeby go nie potracic bo moglo sie nie za ciekawie skonczyc. Nad chodnikiem byl taki spory znak ustawiony na dwóch słupach wbitych po jednej i po drugiej stronie. Skrecilem w lewo wiec w strone ulicy i ( na szczescie?) uderzylem kierą z impetem w to cale rusztowanie ktore podtrzymywalo znak. Pech chcial ze w miejscu uderzenia miałem palce. Połamało mi wszystkjie cztery, wyrzuciło mnie z roweru, ktory zostal juz na znaku zrobilem pare koziolkow na plecach (mialem plecak wiec troche zamortyzowało :P) i tak chwile lezalem w szoku. Podbiegla do mnie matka dziecka na poczatku wystraszona, ale jak usiadlem to jeszcze na mnie darla ryja.
Dalszą droge do domu rower prowadzilem xD