Freecaster.tv

mlynekdh
Kontakt:

Post autor: mlynekdh »

a to tak myslalem, ale o połnocy to bedzie raczej skrot... ehh no coz pozostaje jebiacy sie freecaster... tam nawet filmiki w trakcie ogladania jak sie chce zbuforowac pożniej nie odpalaja :/
avg
Kontakt:

Post autor: avg »

Niestety lepszy skrót niż nic. godzina zjazd mężczyzn, 45 min kobiet. za free nie ma co wybrzydzać :wink:
brooce
Kontakt:

Post autor: brooce »

mlynekdh pisze:a to tak myslalem, ale o połnocy to bedzie raczej skrot... ehh no coz pozostaje jebiacy sie freecaster... tam nawet filmiki w trakcie ogladania jak sie chce zbuforowac pożniej nie odpalaja
Może masz wolne łącze? W zeszłym roku były problemy, ale to co było w tym roku nadawane (z Pś) - chodziło bezproblemowo.
http://brooce.pinkbike.com
mlynekdh
Kontakt:

lacze mam normalne, 1,2 mb/s , w tamtym roku czasem szybciej czasem wolniej działał przekaz ale jak powtorki ogladałem było wszystko oki. a teraz laduje mi sie troche, pozniej ide gdzies i czekam zeby mi sie załadowało i juz poźniej nie moge odpalic. wiec raczej to nie wina łacza.

a powtorka jednak płatna...

http://freecaster.tv/live/mtb/1011046/u ... bor-replay
snizy
Kontakt:

Post autor: snizy »

mlynekdh ja tez bym stawiał na problem z Twoim łączem, mi się freecaster zwiesił tylko na przejeździe kobiet, finał mężczyzn szedł bez problemu w świetnej jakości - dostawca internetu TPSA 2MB:)
mlynekdh
Kontakt:

snizy teraz płatnego przekazu live nie ogladałem. w tamtym roku darmowy smigał mi dobrze.

chodzi mi o filmiki ktore załoga freecaster nagrywa typu helmet cam i walking track with rob. czaisz?? wczesniej było oki, net ten sam, teraz sa problemy, net ten sam. więc to raczej nie łącze.
ODPOWIEDZ