Nie piszcie od razu że nie ma takiej opcji itp tylko podejdźcie do tego tematu na poważnie.
Dziękuje za uwagę

Spaced pisze:XxSPARDAxX wytłumacz mi jak chcesz taki klocek do hebla rowerowego wpakowac?
Klej to nie problem, problem pewnie z cena takiego kleju:)dhcyc pisze:
może poprostu póść sie z góry bez hampli, tak będzie prościej
pozatym jak jest z klejami którymi ewentualnie da sie to zkleić w temperaturze ~400 stopni czy ile tam moze być że tarcza robi sie fioletowa?
Średni czas wykonania takiego klocka to 15 min. Odcinasz, przyklejasz, wyrównujesz szlifierka i wiercisz odpowiednie otwory. Nie ma w tym żadnej filozofii, która mogłaby zająć kupę czasu.Tyle roboty ile ci to zajmie spokojnie starczyłoby ci zeby na tanie klocki zarobic Wink
Brzmi to jakoś tak ..SZYDERCZO
kurde, siła hamowani, cena, poxipol, odgłosy... to wszystko nie istotne kiedy możesz powiedzieć kolegom w lesie, że masz klocki hamulcowe z Pajero... bajka
Piszczenie występowało przy zastosowaniu okładzin od Stara:)Później robiłem z jakiś innych samochodowych okładzin, i już nie piszczały.Błażejj pisze:Cena? Mała. Siła? Ta sama. Odgłosy? U mnie ich nigdy nie było.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości