Spray / graffiti na aucie - jak usunąć ?
Spray / graffiti na aucie - jak usunąć ?
Jakiś ****** przejechał mi sprayem po samochodzie, 2 okręgi. Auto nie jest moje ... Poradźcie jak to usunąć.
Lotus321 Oj widzę że podpadłeś komuś
. Musisz zrobić dokładnie tak jak mówi szumasta dać do jakiegoś porządnego zakładu lakierniczego, tylko że wtedy w koszty popadniesz.
ew. jak to jakieś auto na którym niezbyt ci zależy to rozpuszczalnik i jazda
albo podkładem pomalować i dać se spokój P.s w jakich miejscach powstało to "grafiti"
??

http://instagram.com/p/hbxzFBokau/
MaRcIn- pisze:ew. jak to jakieś auto na którym niezbyt ci zależy to rozpuszczalnik i jazda
MaRcIn- weź rodzicom umyj auto rozpuszczalnikiem nim poradzisz coś komuś

Lotus321 benzyna ekstrakcyjna i jak masz to sprawdź wosk do polerowania bo potrafi czyścić idealnie - pytanie tylko jaki sprey poszedł w akcji

...a jak nie dasz rady to lakiernik sobie poradzi
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
tylko że od rozpuszczalnika matowieje lakier.
spróbuj dieslem (może coś puści).
A jak nie to wycieczka po sklepach ze środkami do samochodów. Widziałem kiedyś taki środek do usuwania farby z lakieru itp.
Możesz też próbować papierami wodnymi delikatnie tylko po tym zabiegu trzeba polerować bo możesz zmatowić lakier.
Jak sobie kiedyś przy malowaniu źle osłoniłem nadkole w samochodzie i mi psikło farbą po drzwiach to wyczyściłem zwykłym szamponem samochodowym tylko mocno "szorowałem" szmatą.
A najlepszym wyjściem jest lakiernik.
Poszukaj na forach samochodowych, pewnie to nie jest pierwszy taki przypadek i ktoś kiedyś się męczył z tym.
spróbuj dieslem (może coś puści).
A jak nie to wycieczka po sklepach ze środkami do samochodów. Widziałem kiedyś taki środek do usuwania farby z lakieru itp.
Możesz też próbować papierami wodnymi delikatnie tylko po tym zabiegu trzeba polerować bo możesz zmatowić lakier.
Jak sobie kiedyś przy malowaniu źle osłoniłem nadkole w samochodzie i mi psikło farbą po drzwiach to wyczyściłem zwykłym szamponem samochodowym tylko mocno "szorowałem" szmatą.
A najlepszym wyjściem jest lakiernik.
Poszukaj na forach samochodowych, pewnie to nie jest pierwszy taki przypadek i ktoś kiedyś się męczył z tym.