Domain ma fajną pracę ale jest wadliwy (tłumik,ślizgi, luzy , pukanie w tłumiku) 3 kolegów miało te widelce , każdy w nich przez rok miał już luz , uszkodzony tłumik a nie były katowane . Przetestuj 55 ;p
misieekkdh nic dziwnego że nie piszą dużo bo mimo ze już pół roku w sprzedaży to mało ludzi na nich jeździ... artursx1 dziwne ze domain łapie luzy. miałem 2 sztuki 302 180mm i 318 160mm
oba nie miały luzów z tłumiki nie sprawiały problemów
artursx1 Tłumik jest tak banalnie prosty, że naprawdę nie ma się co psuć. A puka zazwyczaj sprężyna w lewej ladze bo opaska jest za krótka.
302 jest banalny w swojej prostocie ale to może być jego też i plus.
Bombell
dokładnie:) ja opaske wyjołem idealnie przyciołęm folię grubsza zwykła:P założyłem ja wokół sprężyny i problem z głowy:) 302 nie ma w sobie prawie nic a chodzi całkiem dobrze
Według mnie Domain jest dużo lepszym rozwiązaniem, jest sprawdzony, prosty w budowie, prosty w serwisie, sztywny i wersja 302 pracuje nieźle chodź 318 pracuje znacznie lepiej
Każdy domain 302 u mnie w mieście po sezonie miał luz , walnięty tłumik przez co chodził "skokowo " i nie była to tylko jedna sztuka , tylko trzy widelce .