Film z Czarnej Góry
Film z Czarnej Góry
Witam wszystkich,
Film po problemach technicznych został wrzucony na Vimeo. Jakość jest gorsza, ponieważ nie byłem w stanie złożyć materiału z 3 różnych kamer w formacie HD. Poza tym po skonwertowaniu przez serwis, film posiada niedociągnięcia, ale już nie chce mi się tego poprawiać. Miłego oglądania. Pozdro!
Tu macie link:
http://vimeo.com/11962962
Film po problemach technicznych został wrzucony na Vimeo. Jakość jest gorsza, ponieważ nie byłem w stanie złożyć materiału z 3 różnych kamer w formacie HD. Poza tym po skonwertowaniu przez serwis, film posiada niedociągnięcia, ale już nie chce mi się tego poprawiać. Miłego oglądania. Pozdro!
Tu macie link:
http://vimeo.com/11962962
-
- Kontakt:
Już teraz powinno dać się obejrzeć - zmieniłem opcje.
PS. Beznadziejnie coś vimeo obrobiło filmik, bo na górze monitora miga ekran, a film sporo utracił na jakości, ale już nie mam czasu na poprawianie tych rzeczy, film dopieszcze na licencjat i ewentualnie później jeszcze raz podeślę. U mnie na kompie o wiele lepiej się to prezentuje, ale jak to mówią "lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu" , 3majcie się.
PS. Beznadziejnie coś vimeo obrobiło filmik, bo na górze monitora miga ekran, a film sporo utracił na jakości, ale już nie mam czasu na poprawianie tych rzeczy, film dopieszcze na licencjat i ewentualnie później jeszcze raz podeślę. U mnie na kompie o wiele lepiej się to prezentuje, ale jak to mówią "lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu" , 3majcie się.
-
- Kontakt:
Sorry chłopaki, ale temat nieaktualny i póki co go zamykam - film został wrzucony na vimeo drugi raz i nadal podczas konwersji dzieje się coś dziwnego. Film sporo traci na jakości, znika podkład muzyczny, świruje ekran. Jestem niezadowolony z tego co robi z moim filmem vimeo więc go usunąłem. Postaram się pozmieniać coś w projekcie w ustawieniach, być może się uda. Póki co filmu nie będzie, bo nie chce żebyście oglądali coś co wygląda zupełnie inaczej niż oryginał. Później spróbuję wrzucić go jeszcze na pinkbikea. Pozdrawiam i przepraszam za wątek, a jeśli film się ukaże dam znać. Pozdro!
"Banan", że tak w skrócie powiem - film zrobiłem w Adobe Premiere i After Effects. To mój pierwszy poważniejszy film, tak na dobrą sprawę dopiero rozkręcam się w tej branży. Cieszę się, że Ci się podobało, ale wierz mi na słowo, że to coś zupełnie odbiega od oryginału. Mam nadzieję, że znajdę problem w tym wszystkim. Film bym zostawił, ale jak oglądam go u siebie, a potem na Vimeo dostaję k....cy, bo odnoszę wrażenie, że to zupełnie inny film. Będę Was informował jak to ogarnę, projekt jest gotowy, (kolega z Węgierskiej Górki może to potwierdzić skoro już obejrzał) ale być może muszę zmienić coś w ustawieniach w projekcie. Dziś nie mam już czasu, postaram się jutro coś z tym zrobić. Do usłyszenia!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: