Hmm Ja mam ten amorek :D Co prawda narazie 2 dzien ale juz widze ze jest spoko przy mojej wadze ok 60-65 kg idealny nie udalo mi sie go dobic a probowalem na rozne sposoby :P Tylko ze trzeba go dosyc obficie smarowac gdy jezdzi sie w terenie gdzie jest duzo kurzu :D Jakby ktos chcial zdjecia albo cos to prosze pisac !! Wiekszosc moich znajomych jak sie na nim przejechala to stwierdzila ze w tej kasie nie ma nic lepszego !! Nie kupujecie przykadkiem rst omega SC nie warto MOZO GROOVE Q RULZ :D
Hmm nie jezdzilem na manitou :/ wiec sie nie wypowiadam ja mam porownanie do omegi T4 i wiem ze RST to kupa skrzywilem go bo przydupczylem w hopke z niewilka predkoscia nie polecam !! A poza tym w mozo sila hamowania na vce jest niesamowita :D Endo bez wiekszego problemu :D Naprawde goraco polecam :D
No ja bym chciał sie dowiedzieć np. czy wejdzie do niego Tioga Factory DH 2.3, albo jak możesz to podaj wyskość od osi piasty do boostera. Czy nie jest za miękki?Oraz czy nie złapał jeszcze luzów i jak jest ze sztywnością?I jaka jest jego charakterystyka pracy.pozdro
włąsnie tesz niemam zbytnio kaski i sie zastanawiam nad tym mozo a RST
gila t5 120 olejówka za 300zł a mozo powietrze za 300zł ?
co wybrac
aha ciekawi mnie czy wejdzie opona ninja dh 2.65 ( ale chyba raczej nie )
No nie wiem czy Tioga 2.3 wejdzie do groove'a, może być za wysoka. A to rst 120mm, olej to chyba będzie jakieś badziewie które jest mega wiotkie i ma zero sztywności.
włąsnie cos za tanio mi na tego RST 120 skoku i olejówka
cos dziwnie tanio
na allegro masz za 239zł chyba
cos za tanio no ale poskakac lajcik chyba mozna no nie ?
Znaczy napisze tak ja mam nokiana gazzaloddi w obreczy alex Ace18 i mi ociera o korone :/ ale jezeli masz szersza obrecz to powinno byc w miare spoko ale o 2,65 zapomnij tioga 2,3 tez nie wejdzie bo tiogi sa bardzo szerokie...
A co do rst to balbym sie tego amorka za tani przeciez omega SL kosztuje ok 500 zeta a ma 101 skoku wiec cena 360 zeta za 120 skoku mowi sama za siebie!! Poza tym widzialem to i to wygalda jakbyscie wyciagneli no z omegi T4 120 skoku wiec nie za ciekawie...
wiesz co przemooo
nokian 2.5 niewejdzie za chiny
nokian 2.3 jest na styk
jakby co mam fotki amorków ( od outsidera :D )
jakby co to podam linki do amorka
za 20 min podam linki z pinkbika tylko se konto załorze i wciepne foty bedzie mozna pooglądac mozo w kolorze białym czerwonym srebrnym i czarnym ( niestety niebieskiego nimam )