FILM STREET - NAGRYWAMY ?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jeżeli nie mieszkasz w górach....
spoko ustawka na street bardzo chętnie jaki skład zebrałeś i gdzie spotkanie???
Jak chcecie to zerknijcie na moją ubogą stronkę...
czekam na odpowiedź.... Igor
Jak chcecie to zerknijcie na moją ubogą stronkę...
czekam na odpowiedź.... Igor
-
- Kontakt:
do wrocławiaków- a może i my byśmy cuś takiego nagrali??? ja co prawda street nie jeżdże ale mam kamerke i moge zostać operatorem. jeszcze ze 2 kamerki i fajny filmik można nagrać. ale nie takie nudne pokazywanie tricków i popisywanie się barspinami tylko cuś z fabułą. i nie musi być to tylko o stricie może też być o DH. wtedy i ja do aktorów sie przyłanczam:) a jeśli chodzi o DH to z Wojtekiemdh niedługo coś nakręcimy. pozdro 4 all from wrocek and 100lica
ja to proponuje jakos ta najblizsza sobote (25.09.2004) w tygodniu to niektorzy sa w szkole,inni w pracy a weekend to najlepsza opcja - zeby tylko pogoda byla bo podobno ma sie coz zjebac :(
jakos np: 25.09.2004(sobota), o godz. 11 pod kolumna?? co wy na to??
jakos np: 25.09.2004(sobota), o godz. 11 pod kolumna?? co wy na to??
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
Na Jutrzence ujęcia kiepsko wyjdą, ponieważ przez ten namiot jest c.****** światło. Wszystko żółte będzie.
Pomysł spóźniony. Trza w wakacje było o tym myśleć. Lepiej dobrze zapamiętać tę słuszną ideę i zrobić coś w następne wakacje. Może by ktoś spoza Warszawy też wbił. Czym wiecęj osób, tym więcej fajnych akcji, bo każdy umie coś fajnego. Ja bym wbił chętnie.
Pomysł spóźniony. Trza w wakacje było o tym myśleć. Lepiej dobrze zapamiętać tę słuszną ideę i zrobić coś w następne wakacje. Może by ktoś spoza Warszawy też wbił. Czym wiecęj osób, tym więcej fajnych akcji, bo każdy umie coś fajnego. Ja bym wbił chętnie.
http://www.upr.org.pl/ <- niższe podatki = tańsze rowery
Jeżeli chcielibyście z fabułą to:
Nie moze być was za dużo... Ok motyw zaczyna się w McDonald's ew. inny fasfood. Do samotnie siedzącego kolesia dołącza sie grupa osób ubrana w ochraniacze kask i oczojebne koszulki foxa. Jeden rozwala swojego bigmaca i rozwala mu go na policzkach... Dwóch kolejnych rozwala mu 2 rożki z polewą czekoladową na czole... i zaczyna się... koleś nerwowy biegnie za wami... Wbijacie na rower on też... I tak mu uciekacie po wszyskich miejscówach kręcąc tricki... Hehe nudziło mi się :D
Nie moze być was za dużo... Ok motyw zaczyna się w McDonald's ew. inny fasfood. Do samotnie siedzącego kolesia dołącza sie grupa osób ubrana w ochraniacze kask i oczojebne koszulki foxa. Jeden rozwala swojego bigmaca i rozwala mu go na policzkach... Dwóch kolejnych rozwala mu 2 rożki z polewą czekoladową na czole... i zaczyna się... koleś nerwowy biegnie za wami... Wbijacie na rower on też... I tak mu uciekacie po wszyskich miejscówach kręcąc tricki... Hehe nudziło mi się :D
Kiera wtp (bmx) i borla 670mm (mtb) do opchnięcia