marcinbieniasz na Allegro.pl Oszust Marcin B.

Cza.Ha
Kontakt:

Post autor: Cza.Ha »

k0rn1k pisze:Wydaje mi się, że może tutaj chodzić nie o tupet ale o próbę wyłudzenia odszkodowania za obrazę itp.
odniosłem dokładnie takie samo wrażenie jak Ty. Umawiał się kilka razy ze mną na telefon, po czym albo nie odbierał albo wyłączał telefon, co mi strasznie podnosiło ciśnienie, jak sytuacja się powtórzyła kilka razy zrozumiałem że może to być celowy zabieg, tak samo jak te wszystkie obiecanki o zwrocie, dziwne daty i terminy.

Jak jeszcze się okażę że facet nie dość że załadował nas w wałka na allegro a jeszcze będzie chciał mnie sądzić bo czuje się przezemnie obrażony to sie wkur....e :x
brooce
Kontakt:

Post autor: brooce »

[quote="agressor"][/quote]
Teraz to Ty możesz się bać ;)
http://brooce.pinkbike.com
k0rn1k
Kontakt:

Post autor: k0rn1k »

Ja nie dałem się w to wciągnąć, bo miałem/mam inne problemy - obrona mgr. inż, a terasz szukam pracy, więc chwilowo więcej stresu mi nie potrzeba. Jak się ustabilizuje, to chętnie wytoczę sprawę w sądzie, ale to się wiążę z tym, że będę musiał być przygotowany na przymusowe wakacje w KRK... Czekam na wniosek od prokuratury, jak dostanę wiadomość, że rozpoczęli postępowanie, to zobaczę jak działa to cale ubezpieczenie kupujących na allegro...
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Cza.Ha było to poruszane wczesniej w temacie - jako potencjalny poszkodowany nie podlegasz. Skarżcie go póki czas.
Mervis
Kontakt:

Post autor: Mervis »

Czy ten Marcin jest zdrowy umysłowo serio pytam.
Sprzedaje amory, po okazyjnej cenie, bierze za to kasę, zawiera umowę sprzętu niema ano kasy, o czym tu mówimy, Marcin w moich oczach jesteś totalnym zerem, dno i jeszcze metr mułu. Zepsułeś kilku osobą sezon, Dziwi mnie że Ci ktoś jeszcze nie zajebał,
bo, jak czytam twoje texty to...., i te głupie tłumaczenia mające tylko wspólnego z konkretami, co ty i te twoje fox, pewnie żadnego na oczy nie widziałeś
Norco_BB
Kontakt:

Post autor: Norco_BB »

Marcin Bieniasz niemam słów.
Moim zd. to co robisz jest nienormalne !!!
Z Toba na pewno wszystko jest ok??
Jestem takiego samego zd. jak Mervis...
Ja rowniez sie dziwie, ze jeszcze spokojnie spacerujesz po ulicy...
Na prawde na Twoim miejscu skonczyl bym z tym sportem i bal bym sie pojechac na jakiekolwiek zawody :D Jak ktos pisal tlum jest niobliczalny ;D
sznib
Kontakt:

Post autor: sznib »

Kurcze, czytam ten temat i uwierzyć nie mogę. Mnie wkurzają delikwenci wycofujący aukcje w ostatniej godzinie jej trwania bo cena jest dla nich za niska, a tu gostek bezczelnie oszukuje i okrada ludzi i jeszcze chce ich podawać za zniesławienie. Wyjątkowa bezczelność.
Również namawiam wszystkich poszkodowanych na pozew zbiorowy, bo najlepiej tego "biznesmena" od siedmiu boleści nauczy że tak się nie robi kilka latek za kratkami, gdzie, miejmy nadzieję, zasłużenie, trafi.
balek09
Kontakt:

Post autor: balek09 »

Jak teraz sprawa się toczy?
TomcioFR
Kontakt:

Post autor: TomcioFR »

balek09 chyba wszystko idzie w dobrym kierunku,sprawa wylądowała w prokuraturze ,niech Marcin B. nie liczy na to że ujdzie mu to płazem,moze byc oto spokojny
http://tomciofr.pinkbike.com/
Wito
Kontakt:

Post autor: Wito »

balek09 z tego co wiem od kolegi sprawa idzie kiepsko ,na razie nie ma co liczć na kase ani od allegro ani od Marcina .Ogólnie ładny syf ,nic w dobrym kierunku nie idzie ,koleś się niczym nie przejmuje a ludzie kasy nie otrzymali ani foxów .
http://www.pinkbike.com/photo/2126625/
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

na Polsacie jest taki program kretyński "dlaczego właśnie ja" czy cos takiego... scenariusz na odcinek jak znalazł...
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
Driver
Kontakt:

Post autor: Driver »

Qcor mysle ze nazwa nie pasuje

nie chce nikogo obrazac, ale jednak dziwie sie ludziom ktorzy to kupili, bo te aukcje smierdzialy na kilometr

cos nowego w sprawie?
Pure Freeride
simoon1
Kontakt:

Post autor: simoon1 »

...
holi
Kontakt:

Post autor: holi »

Czemu to tak długo trwa? Logiczne... Koleś nie daje amora ani kas wpada komornik zabiera co trzeba a jak koleś nie ma to do więzienia tam wykonuj jakieś prace i odpracowywuje co trzeba... nie rozumie co sie tu dzieje! Są aukcje na allegro, są dowody wpłaty a amora nie ma, sprawa już dawno powinna sie skończyć!
lubella
Kontakt:

Post autor: lubella »

holi pisze:
Czemu to tak długo trwa?
... bo to Polska właśnie
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

że we Francji niby lepiej?
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
lubella
Kontakt:

Post autor: lubella »

Qcor pisze:że we Francji niby lepiej?
pojedź, sprawdź
Driver
Kontakt:

Post autor: Driver »

i jak ma sie sprawa?
Pure Freeride
TomcioFR
Kontakt:

Post autor: TomcioFR »

Driver jakies 3tygodnie temu otrzymalem zwrot kasy przez program ochrony kupujacych,nie wiem jak reszta osób pokrzywdzonych przez "marcinbieniasz" postanowila w tej sprawie . Dla mnie ten temat jest juz zamkniety teraz tylko kupuje przez allegro badz z mozliwoscia otwarcia paczki :) peace
http://tomciofr.pinkbike.com/
ODPOWIEDZ