Young talent industries - opinie

frango
Kontakt:

Post autor: frango »

Z "kimi - nimi"?
Producentami? Sprzedawcami? Twórcami nazwy"?
Mi chodziło o bezstronnych użytkowników, a nie ludzi związanych z tym produktem. Chyba nie muszę ci tłumaczyć, że ci nigdy drudzy nie powiedzą ci 100% prawdy.
pozdro

frango
war23
Kontakt:

Post autor: war23 »

frango ojn stary nie ucz ojca robic dzieci, tak z ,,nimi,, czyli producentami, ale zsami mi powiedzieli ze bedzie liniowa praca, a co za tym idzie zapad sie bedzie jak to spaced napisal D:D:
Karpiel i Duncon to moje zycie
proMAXdh
Kontakt:

Post autor: proMAXdh »

frango za ty ty wniosłes cos co było warte pisania ...dzieki :)
frango
Kontakt:

Post autor: frango »

war23 odpuść sobie takie teksty, młody człowieku i popracuj nad pisownią.
I co powiedzieli owi "producenci"? Był już gdzieś test tej ramy? Bo na razie jest to produkt wirtualny.
Jak popatrzycie na zdjęcie/rysunek samej ramy, to zobaczycie, że prawy, dodatkowy seatstay jest w ogóle bez sensu - łańcuch tarłby o ten element. Na zdjęciu kompletnego roweru, ten element jest już inny. Mogliby chociaż zadbać, by na stronie było zdjęćie finalnego produktu.
pozdro

frango
war23
Kontakt:

Post autor: war23 »

frango fajnie jak się nie ma internetu( chwilowo) i jedyne okazję napisania na forum to galerie bądź iphon z którego właśnie pisze, jaka pisownię?? Nie rozumiem cię, robię literówki nie ja tylko iphon :(
Nie nie było testu ale wnioskując z ich poprzednich rowerów które też były bardzo tanie a na dobrych częściach oraz na opiniach jakie dostały, jestem w stanie im zaufać:) ktoś
Musi być pierwszy i zobaczyć ^^ a myśląc twoim tokiem, nowe rowery technologie były by z góry na przegranej pozycji bo coś jest ,, nowe i nie sprawdzone,,:) popatrz ty lepiej na swój rower czy ci ta ,, nowość,, nie pęka :/
Karpiel i Duncon to moje zycie
szymon102
Kontakt:

Post autor: szymon102 »

S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
ODPOWIEDZ