http://blackmountain.pinkbike.com/chann ... eruv-Mlyn/ diabełZależy jaki trening zrobiłeś zimą:) Głównie chłopaków palce bolały a nasza zawodniczka na HT Zjeżdżała trasę na raz i nic jej nie było. Więc dobra zima jest podstawą do sukcesu;)
lubella tak, lądowania są wyczyszczone i troche mniej strome. Lata się bardzo przyjemnie, bez stresu. Generalnie cała stara trasa jest mocno wylajtowana i moim zdaniem straciła swój hardcorowy charakter. Jak sama nazwa mówi, jest teraz trasą FR.
Pod wyciągiem powstała za to nowa trasa DH. Jest stroma i składa się głównie z zakrętów lewo-prawo, lewo-prawo...
thomson troche szkoda ze tak bardzo ją wygładzili bo trase z zeszlego roku fajnie mi sie jezdziło na sztywniaku... było fajnie hardorowo Za to tych drewnianych kładek dla mnie nigdy za wiele! Za dwa tygodnie zobaczymy jak to wygląda na żywo.
Pozdro
diabeł z łapami nie jest tak zle (koledzy na sztywniakach tez nie narzekali jakos)
wie ktos czy tych hop na koncu trasy nie bedzie juz ? czy pojawia sie niedlugo ? ;>
trzeba faktycznie bedzie sie przejechac i obadac ta zmodyfikowana trase no i ta nowa pod wyciagiem generalnie to dobra miejscowa tam jest:)
Spoko filmik wyszedł. Ja tam mysle, ze dobrze ze zrobili trase pod wyciagiem, a ta wylajtowali bo jeszcze 2 lata temu była tak wyjezdzona ze w paru miejscach trudno było predkosc przeniesc i zrobiła sie trasa w kilku miejscach zwyczajnie wolna (wzgledem tego jak szybka była 3-4lata temu).