[Wierchomla] 3-6 czerwca

tentego
Kontakt:

[Wierchomla] 3-6 czerwca

Post autor: tentego »

wybiera sie ktos na dlugi do Wierchmli? a moze ktos ma wiedze na temat stanu trasy itp? dzieki za info
mlynooo
Kontakt:

Post autor: mlynooo »

w wiadomosciach mowili dzisiaj ze osunela sie ziemia na drodze do wierchomili, oczywiscie przez ulewy, więc będzie mokro i niebezpiecznie bo domy sie tam poosuwaly ze zboczy. osobiscie nie polecam zapuszczac w tamte rejony póki co
KondziuNS
Kontakt:

Post autor: KondziuNS »

mlynooo pisze:w wiadomosciach mowili dzisiaj ze osunela sie ziemia na drodze do wierchomili, oczywiscie przez ulewy, więc będzie mokro i niebezpiecznie bo domy sie tam poosuwaly ze zboczy. osobiscie nie polecam zapuszczac w tamte rejony póki co
Mieszkasz w okolicy, że wypowiadasz sie na temat sytuacji? ;x
http://tv-ns.pl/wydarzenia/material/2942/1.html
Droga już przejezdna, domów osuneło się tyle, że można je wszystkie policzyc na palcach jednej ręki, jedyne co może przeszkodzić w jeździe w ten weekend to to, że w czwartek ma padać, eh.
tentego
Kontakt:

Post autor: tentego »

ja sie tak czy inaczej wybieram. a deszcz przetrzymam. nie ma co marudzic taka wiosna...
w piatek ma naparzac porzadnie za to sobota i niedziela ze sloneczkiem!
dzieki za niusy drogowe
DredziQ
Kontakt:

Post autor: DredziQ »

Ja właśnie jestem w drodze do Wierchomli. Jak coś będę śmigał przez czwartek. :D
Krzyś
Kontakt:

Post autor: Krzyś »

Ja wybieram się z kumplami na cały długi weekend, jak coś wypatrujcie na trasie glorki z totemem :D
DredziQ
Kontakt:

No to jak coś czerwony dragstar z juniorkiem. lub wojskowy Land Rover z motorem na przyczepce. Właśnie jestem pod wyciągiem pogoda jest zajebista. 8)
cranck
Kontakt:

Post autor: cranck »

traski mokre czy w normie?
DredziQ
Kontakt:

Jest błoto, ale da się jeździć. Nie ma tragedii. ;)
Krzyś
Kontakt:

Trasy są troche moke, ale jeździć się da. Warunki naprawdę super, ale z racji deszczów i tymczasowej powodzi, jedynie do picia :D Póki co jesteśmy uwięzieni w hotelu po ewakuacjii z domków alepjskich, są jaja, bo zmyło kompletnie drogę i nie możemy się wrucić do domu. Ale grzejemy i jest git :twisted: Drogę powinni naprawić niebawem, jutro ma być lampa, więc wszytko wyschnie całkiem szybko :) Jeśli ktoś chce, to możemy podesłać zdjęcia nowego fragmentu na trasie.
Lomek
Kontakt:

Post autor: Lomek »

Krzyś pisze:Jeśli ktoś chce, to możemy podesłać zdjęcia nowego fragmentu na trasie.
Chcę :D
deviz
Kontakt:

Post autor: deviz »

Krzyś pisze:Jeśli ktoś chce, to możemy podesłać zdjęcia nowego fragmentu na trasie.
ten bartosza ??
Slavvduro
Krzyś
Kontakt:

http://krzyhu666.pinkbike.com/album/Wierchomla---trasa/
Oto i album ze zdjęciami, wybaczcie za jakość co niektórych, ale robione kalkulatorem bez baterii :) Wszystko zostanie jeszcze idealnie dopracowane, planujemy stworzyć całkowicie nowe trasy i motywy, mile widziane wszelkie sugestie odnośnie trasy. Więc mówcie czego wam potrzeba, a my postaramy się to stworzyć. I jakby ktoś się bał, po powodzi Wierchomla jest przejezdna, można normalnie śmigać na rowerze, bo trasy już praktycznie suchutkie :twisted:
Lomek
Kontakt:

Post autor: Lomek »

A czy ciężko trafić na te nowe linie?
DredziQ
Kontakt:

nie ;d Jak jechałem 1 raz to odrazu trafiłem . :wink:
ODPOWIEDZ