Pytanie o cene ramy (Glory, Faith)
Pytanie o cene ramy (Glory, Faith)
Siema. Nie wiecie może jak cenowo stoi rama z rowerka Giant Glory lub Giant Faith? Bo śmigam na razie na ht ale planuje zmienić ramę na fulla i kupić jakąś 2-półkę do niego może rock shocka boxxera. A resztę części przełożyć. Jak się orjętujecie to podajcie cenę ramy z damperem bądź bez dampera oczywiście chodzi mi o nówkę i czy jest wogule taka możliwość kupna same ramy z tych bikow. Pozdrawiam
Tylko którą Glory i którego Faitha, bo są nowe modele i stare. Ale jeśli chodzi o te starsze modele, to ramy Glory były dosyć drogie w stosunku do całych rowerów, więc jeśli byś chciał dużo części z poprzedniego bike przekładać, to ja bym osobiście wolał kupić cały rower na fajnym osprzęcie. Ale jeśli koniecznie musi być nowe to dzwoń do dystrybutorów, szukaj po zagranicznych sklepach.
szymon102 wiadomo ,że nie wszystko podejdzie ale większa część myślę ,że podeszła by. Natomiast jeśli chodzi o roczniki tych ram to chciałem zorientować się na razie jak to wygląda cenowo. Jeśli chodzi o glorkę to interesował by mnie rocznik 2010 bo te starsze chyba ( nie sprawdzałem ) są cięższe. Natomiast jeśli chodzi o faith to mógłby być to rocznik 2009-2010. Ale jeśli okazało by się ze ceny nowych tych ram są duże to wtedy szukałbym używek. Bo nowych ram starszych nie dostane jedynie używki tam 2009 jeszcze można dostać ale 2008 ciężko już o nówkę by było.
Krzyś Pisałem do dystrybutora 2-krotnie ale niestety nie odpisał to dziś. Na cała glorkę czy też faith nówkę mnie nie stać natomiast używkę wiadomo można trafić w mega dobrym stanie a można kupić jakaś fest katowaną. Takiego bike raczej nikt nie kupuje żeby pojeździć po mieście (no chyba ze downtown czy tam downstairs) tylko dh/fr pozostaje kwestia tylko czy była użytkowana często i katowana czy nie.
Krzyś Pisałem do dystrybutora 2-krotnie ale niestety nie odpisał to dziś. Na cała glorkę czy też faith nówkę mnie nie stać natomiast używkę wiadomo można trafić w mega dobrym stanie a można kupić jakaś fest katowaną. Takiego bike raczej nikt nie kupuje żeby pojeździć po mieście (no chyba ze downtown czy tam downstairs) tylko dh/fr pozostaje kwestia tylko czy była użytkowana często i katowana czy nie.
-
- Kontakt: