Roznica pomiedzy EVO a VAPOR

Mordar
Kontakt:

Roznica pomiedzy EVO a VAPOR

Post autor: Mordar »

Witam ,
zastanawiam sie nad zakupem zbroi i chce wybrac pomiedzy tymi 2 modelami ale niewiem na ktorą sie zdecydowac. Czy moglibyscie doradzic podac wady i zalety.
Dzieki z gory za porady:)
Wooyek
Kontakt:

Post autor: Wooyek »

Bez mierzenia ciężko Ci będzie dobrze wybrać. Zrób wycieczkę do sklepu i zmierz - sam będziesz wiedział, która jest dla Ciebie.

Wiem, że bywa to problematyczne, ale to jest zakup na kilka sezonów - a jeżdżenie kilka sezonów w niewygodnej zbroi jest większym problemem, niż znalezienie odpowiedniego sklepu...
radacz
Kontakt:

Post autor: radacz »

Zbroja 661 Vapor jest to "tradycyjna" zbroja, w której ochraniacze zostały wykonane z tradycyjnego tworzywa, jest lekka i całkiem przewiewna.
Zbroja 661 Evo to już najwyższa klasa, ochraniacze zostały wykonane z bardzo ciekawego materiału o nazwie d3o (polecam filmiki na youtube), który w normalnych warunkach jest bardzo miękki i elastyczny natomiast przy uderzeniach jest twardy jak kamień.

ps. jeśli masz jakieś pytania to wal na priv, zaproponuje także jakąś dobrą cenę
www.grawitacyjny.pl - free przesyłka od 300zł!
Aerozine - mega lekkie stery i korby!
nopainnogame
Kontakt:

Post autor: nopainnogame »

radacz zbroja Evo nie ma d3o...
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów ;)
Mordar
Kontakt:

Post autor: Mordar »

hmm mnie sie wydaje ze jednak nie ma tego d3o. napewno mają to ochraniacze na nogi...
mike007
Kontakt:

Post autor: mike007 »

napewno nie mma d3o ma ochraniacze takie jak na nogi slim knee kyle strait.
ODPOWIEDZ