Wiem że ten temat już był setki razy sry, ale szukałem w szukajce i dalej nie wiem jakie wziąć. Mają być najlepsze jakie się da wycisnąć z 50 zł
Proszę o uzasadnione propozycje.
Wiesz ile już takich tematów było? Milion;p zajrzyj do Szukajki. Krótko mówiąc dołóż kilka zł i masz EBC Gold albo czerwone Kool Stopy zajebiste klocki.
Kool Stopy i nic innego! Gdy pierwszy raz je kupiłem i założyłem do moich juicy 5, zdziwiłem się że potrafią one tak mocno hamować Od tej pory używam tylko kool stopów, zarówno w juicy 5 której miałem, jak i w 7 które teraz posiadam. I zawsze kupuje w tym sklepie bo mają najtaniej.
Tak jak movi Digas,
tylko czerwone Kool Stopy,
w sumie to mam teraz jakies Clarksy zlote - tez calkiem spoko tylko strasznie piszcza - masakra no ale pady trzymaja sie nawet dlugo - mam je juz dobre pare miesiecy
Może a2z metaliczne za 10zł więcej? Mam w saincie 810 i jestem z nich zadowolony, następny komplet klocków jakie kupie to będą znowu a2z. Kolega ma a code i zrobiły z nich całkiem inne hamulce, teraz to działa
tomek909 Bardzo długo:p Miałem je we wcześniejszym biku do FR, jeździłem dosyć często i po 2-3miesiącach nie widziałem w sumie oznak zużycia.. Myślę, że OSTRY sezon, przejeżdżą. Spokojne, może nawet i 2.