E-maile na onecie niedochodzą

szymon102
Kontakt:

E-maile na onecie niedochodzą

Post autor: szymon102 »

Witam
Ostatnio założyłem drugie konto na onecie. Końcówka ...onet.pl. Link aktywacyjny z extreme bits został wysłany lecz go nie otrzymałem. Dodatkowo nie mam żadnych reklam co jest normalne na onecie, a żeby sprawdzić czy na pewno poczta fałszuje wysłałem e-maila z pierwszego konta, który oczywiście nie doszedł. Sprawdzałem folder "spam". Szukałem trochę na necie ale o 2 w nocy ciężko mi szło :) Proszę o porady.
z góry dzięki
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
.proXof
Kontakt:

Post autor: .proXof »

Mi na onet.pl e-maile dochodziły po tygodniu, albo kilku dniach. Radę zmienić pocztę na np. gmail.com sam mam i nie mam żadnych problemów
podnietek
Kontakt:

Post autor: podnietek »

Zrob prosty test: zarejestruj sie na jakimkolwiek forum i podaj mail onetowy, a potem zarejestruj sie jeszcze raz i podaj adres poczty pocztowej, np. gmail :lol:

Sam mam od lat konto na onecie, glownie do bzdur typu fora, ale od 2 lat jest przekierowane na gmail. Nie logowalem sie na nie od tamtego czasu. Czekam tylko na mail, ze sie zapelnilo i wtedy "log in", "zaznacz wszystko" i "kosz".
ODPOWIEDZ