Witam. Mam problem. Który z tych amorków lepiej pracuje? Ogólnie który z nich lepszy. Mam do wyboru jeden z nich i zalezy mi aby dobrze pracował i ogólnie nie był awaryjny. Czy 66VF jest powietrzny? Ma komore powietrzną? Waże 60kg i chciałbym amortyzator dobrze ustawić pod moją wage aby był miekki. Czy amortyzatory te praca mogą przewyższyć Juniora? Pozdrawiam.
Chodza opinie że RCV jest bardziej wadliwy niż VF. To prawda? A taki VF pracą przewyższy np. juniora? Bardziej bym się skłaniał na stronę VF jednak. Co wy na to?
Nie wiem jak 66, ale 888 rcv na pustych komorach powietrznych przy wadze około 70kg pracują bdb Obecnie mam 66 ale vf2 i nie wiem czy jednak starszy marzok bo z 2006r nie pracuje lepiej mimo to nie można narzekać na rcv
Mam VF i w sumie pracuja niezle.. Wkurza mnie troche wewnetrzna regulacja odbicia, przydaloby sie jednak miec ja pod reka.. Nie ma porownania do Travisa Intrinsic i chyba troche gorzej od Domaina 302, ktore wczesniej mialem.. Ale tragedii nie ma
vf to jedne z najlepszych amorkow, banalna konstrukcja i bezawaryjnosc- tam poprostu nie ma sie co zepsuc. 2 sprawa jest to ze vf byly w latach 2005/07 robione w italii - a rv/rcv to chinszczyzna. 3 sprawa jest to ze w vf mozesz zwiekszyc lub zmniejszyc skok- w zasadzie od 110 do 170mm .
amorek na medal-same plusy
nie bardzo rozumiem po co piszesz drugi raz to samo co ja- w dodadku z jakims fochem.
nie jestes strona zainteresowana- i skoro wiesz wszystko na ten temat,to dopisz cos czego tu nie ma.
diskordia błagam Cie nie mów, że wersja VF jest super ("na medal"), awaryjne czy nie... Pracuje jak duro po zmianie oleju na 5w
Tak więc RCV a kolega bursztynowy chce mieć dobrze ustawiony amor. Tj. mam na myśli, że RCV posiada regulacje powrotu i kompresji to już coś, a w VF tłumienie powrotu zmienia się wewnątrz - totalne nieporozumienie...
diskordia zacznijmy trochę od kultury Twoich wypowiedzi. Kozaczysz a ogólnie może to źle o Tobie świadczyć, a kolejną sprawą są zaimki osobowe - pisze się je z wielkiej litery... Trochę kultury... Nie jeżdżę na VF i nigdy nie zamierzam, a w porównaniu do RC2X, których używam to przepaść głęboka jak nieskończoność. Dlatego o wiele bliżej mi do RCV. Pozdrawiam i dziękuję.
jakos nikt sie tu nie pytal o rc2x - a jesli nie jezdzis na vf -to co mozesz miec do powiedzenia? ze kolega kolegi twojego kolegi mial taki???
i w ktorym momencie kozacze? twirdzac ze mi amorek bardzo pasuje?
moze i jestes kulturalny-ale kompletny z ciebie ******
diskordia VF dobrze sie na parkingu ugina i gładkich trasach ale kurde dobrze miec regulacje tłumienia. 1 ustawienie nie ma sensu bo sa rózni ludzie i rózne trasy.