DunCon cook ??

wolf89
Kontakt:

Post autor: wolf89 »

ja tam do cocka nic nie mam tylko nie podoba mi sie ta rura podsiodlowa :/ wedlug mnie za duzo jej tam wystaje :P jak bym ja mial brac rame do 1500 zl to ja kupil bym sobie jakiegos brave machina albo 33 albo 66 chociaz 33 bardziej mi sie podoba :D:D:D ale narazie jakos nigdzie w sklepie jej nie widzialem :(
Xx WWW.BIKEWOLOMIN.PRV.PL xXx WWW.FORUMBTW.PRV.PL xX
eXtReMe
Kontakt:

Post autor: eXtReMe »

kup sobie draga (za 1500 bedziesz mial 3 :)) wiem ze moj komentarz wyda wam sie idiotyczny ale drag to bardzo bardzo dobra rama i jest w .... wytrzymala no a jak jestes taki hardcore ze zlamiesz draga to bedziesz mial kase na 2 nastepne :) a jak nie to speciala p3.
pozdro
Sprzedam klamkomanetki SH Altus - 30 zł - gg: 4536128
BladeMan
Kontakt:

Post autor: BladeMan »

a ja odradzam dc nie dlatego ze na ramach sie zle jezdzi tylko za nie dopatrzenia kture moga puzniej miec nie mile konsekwencje zle zaprojektowane haki i pare jescze innych pierdulek
jak sie nie ma co sie lubi trzeba to zrobic
bzyq
Kontakt:

Post autor: bzyq »

Wolf ja wiem ze ty chcial bys co innego ale dlaczego jak widzisz cocka to az Ci..... a zreszta niewazne... :D :D :D Wiem ze na nim lubisz jezdzic :D inaczej bys tak ciezko mi go nie zabieral. Ps. Tej a czy ja cie skas nie znam :D A bierz sem co sem tam chcesz dla mnie to jest fajna ramka a jesli mial bym brac co innego to tylko evil imperial ale to 2 razy tyle.
Nowakosss
Kontakt:

Post autor: Nowakosss »

Ciekawa opcja to ns suburban,streetlegal jest cieżczy sub.-2.7 strl.-3.2 chyba,w kazdym razie znajdz człeka co jjebnął którąś z tych ramek.pozatym strl ma opcje na suport bmx i rotor i 24'' koło,o ile vię to ciekawi
IGNORANTION is BLISSSssss...
white_men
Kontakt:

Post autor: white_men »

do cocka mnie totalie zniechęciliscie a szczegulnie z tym chakami :P :P i widze ze polecacie speca p.3 ale gdzie ja tego byka dostane i za ile :>
krabol
Kontakt:

Post autor: krabol »

[b]enjoy[/b] jak dla mnie jestes totalnym wiesniakiem, nie zamieszcza sie cudzych zdjec, i to jeszcze jesli są na cudzym servie, otóż to są zdjecia bzyqa, owsem polamal cocka, ale po mojej rozmowie z dc dostal juz nową ramke na 2005 z nowymi hakami, teraz ta rama nie ma juz slabych punktów, za to ty masz, twoje IQ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
enjoy
Kontakt:

Post autor: enjoy »

przepraszam moj mistrzu.

ide wydoić krowy.

ssij
enjoy
Kontakt:

aa jeszcze jedno, takie przypadki, jak pogięte haki w ramie za 1500!!! zł, powinny rozgłaśniane jak najbardziej mogą być.

moze te moje wiesniackie zachowanie pomoze komus w wyborze dobrej ramy, na lata, a nie takiej, ktora sie za chwile rozwali.
foghorn
Kontakt:

Post autor: foghorn »

przykro mi ale enjoy ma 100% racje!!!!!!!!!!! niech ludzie wiedza co ich czeka!!

i tak wogole to przypadek ktory pokazuje enjoy to jest tylko kolejny z jakim mialem stycznosc :/
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
DZIKUS

Post autor: DZIKUS »

uzytkownik krabol pierdnal w towarzystwie co nastepuje:

"(enjoy)jak dla mnie jestes totalnym wiesniakiem, nie zamieszcza sie cudzych zdjec, i to jeszcze jesli są na cudzym servie, otóż to są zdjecia bzyqa, owsem polamal cocka, ale po mojej rozmowie z dc dostal juz nową ramke na 2005 z nowymi hakami, teraz ta rama nie ma juz slabych punktów, za to ty masz, twoje IQ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "

powiedz mi panie i wladco, od kiedy to nie zamieszcza sie fortek na cudzym serwie? pomijajac to, ze nikt niczego tutaj nei zamiescil, pdoaj jedynie linki do interesujacych fotek... chyba wlasnie taka jest idea internetu: szerka wymiana informacji, sluzy temu rowniez specjalnie stworzonw tym celu hypertekst, umozliwiajacy tworzenie "klikalnych" odnosnikow do innych obiektow w sieci. nie wiem co w tym "wiesniackiego" panie wielki mieszczuchu.

wracajac do samej ramy, ktora "teraz juz nie ma slabych punktow" to chyba wlasnie temu sluzy dzial "sprzret" na tym forum, aby sie wymieniac informacjami na temat chuujowych produktow.

to by bylo na tyle. pa.
ide na pastwisko pomoc koledze enjojowi w dojeniu inwentarza
DZIKUS

krabciu kochany, wyzywasz innych od wiesniakow, sugerujesz miernote intelektualna a sam masz problemy ze zbudowaniem porawnych konstrukcji gramatycznych w naszym ojczystym jezyku:

"Mój asortment cały czas sie powiększa, tutaj znajdują się najnowsze produkt, są one w bardzo dobrych cenach jak przystało na moje produkty.
Jeśli masz pytania o jakieś produkty napisz a napewno uda się je załatwić."

BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

normalnie tekst w stylu wczesnego walesy, moje gratulacje... i to jeszcze na stronie glownej twojego sklepu...

jako ze jzu wrocilem z pastwiska pozwole sobie na popelnienei czynu nagannego, jakim niewatpliwie bedzie zapodanie linku do cudzego zdjecia na prywatnej stronie...

oto ono:
http://www.repty86.neostrada.pl/r/paczka/13.jpg
bzyq
Kontakt:

Post autor: bzyq »

Ale was to drogie panienki z pastwiska nie powinno interesic co krabol ma na serwku. To jest jego serw i nie wasz interes jakie tam sa foty. A napewno nie macie prawa do udostepnia do nich linkow itp.. bez pozwolenia krabola. Jesli chcesz cepie to ci moge przeslac foty obecnych wzmocnien na hakach i obecych hakow. I zamknij to smierdzace cos czym gadasz bo nie masz pojecia o tej ramie i o jej bledach a starasz sie zgrywac wielkiego rzeczoznawce do ram DC. A jak sie chcecie dowiedziec cos wiecej to dzwonic 88820321. Albo gygy 3125151
barTiq
Kontakt:

Post autor: barTiq »

[b]bzyq[/b] wyslij mi fotki wzmocnionych hakow. moj mail bartiq23@o2.pl
DZIKUS

" A napewno nie macie prawa do udostepnia do nich linkow"

skoro nie mam prawa to pozwij mnie do sadu cipo. podaje moje dane osobowe:

pawel skiba
urodzony 1978r w stalowej woli

obecny adres zameldowania:
politechnika warszawska
d.s. "akademik"
ul. akakdemicka5
02-038 warszawa

czekam struzu prawa
DZIKUS

kurrwa, oczywiscie "stróżu" byc powinno. mam nadzieje, ze popelnianie bledow ortograficznych na forum internetowym nie jest jeszcze zabronione...
-=GrindeR=-
Kontakt:

Post autor: -=GrindeR=- »

********** jak polamany
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557
enjoy
Kontakt:

no ja pierdole, bzyq, czy ty naprawde tak glupi jestes czy udajesz tylko?

dalem linka do twoich fot z twojego serwera na forum, zeby pokazac chujowosc ramy duncon cock.
co ci sie stalo? boisz sie zeby ktos nie powiedzial "nie umiesz jezdzic, zjebales rame", czy moze "o kurwa cepie, jak mozna bylo taka chujowa rame kupic, smierdzisz starymi ludzmi"

" To jest jego serw i nie wasz interes jakie tam sa foty."

jak to jest katalog z mozliwoscia przegladania plikow, i chmody plikow pozwalają na obejrzenie ich bez atakow hakerskich, to przepraszam, ale nikt mi nie zabroni ich ogladania.

" A napewno nie macie prawa do udostepnia do nich linkow itp.. bez pozwolenia krabola."

gdzie to pisze? internetowe takie prawo dziala wtedy i tylko wtedy, kiedy w stopce na stronie pisze wyraźnie ze bez pozwolenia administratora zabronione jest jakiekolwiek kopiowanie i rozprowadzanie elementow strony. STRONY a nie innych plikow na serwerze, jak sie nie podoba - przestaw chmody, wtedy tylko ty bedziesz mogl obejrzec/sciagnac plik, przez ftp. wtedy jak ci sie chce, mozesz podac do sadu, w innym wypadku jak ktos jest swinia to i tak shotlinkuje twoje pliki albo skopiuje na serwer, tyle ze hotlinkowanie mozna zablokowac w ustawieniach serwera.

widze ze w tej ramie bzyq znajduje sie cala duma, czy jak ktos powie ze masz malego ***** tez tak reagujesz?

bah, co za cep.
enjoy
Kontakt:

hm, moze nie tyle podac do sadu (chyba ze obraza cie to moralnie i chcesz jakies odszkodowanie) co napisac do administratora serwera o usuniecie konta.

a jak ktos ma swoj serwer, to mozesz mu naskakac.
Zablokowany