Wyjazd Kiczera- pytania mam co i jak

bakubrody
Kontakt:

Wyjazd Kiczera- pytania mam co i jak

Post autor: bakubrody »

organizuje mój pierwszy konkretny wyjazd z rowerem w góry , z racji lokalizacji wybrałem stok w kiczerach ( http://www.kiczerapulawy.pl/ tam mam chyba najbliżej 130 km) , namówiłem ojca żeby mnie zawiózł , a on wymyślił ze jak tak to jeszcze weżniemy brata i pojedziemy na 2 dni pod namiot , i tu jest moje pytanie czy jest tam gdzieś pole namiotowe w okolicach stoku (albo coś podobnego ) , czy na noc będzie gdzie rower zostawić(czy lepiej zabrać łańcuch i przypiąć do siebie na noc :D ) , w jakie dni najlepiej pojechać , ile kasy zabrać (100 zł na 2 dni korzystania z wyciągu wystarczy ?) , a morze znacie jakieś lepsze lokalizacje (wyciąg , trasa do lekkiego DH jako że brak mi wprawy + pole namiotowe) . czy żeby wpuścili mnie na stok muszę mnie komplet ochraniaczy i kask full face , bo mam na razie tylko ochraniacze na kolana i kask bez ochrony na szczękę
proszę o odpowiedz albo jakieś pożyteczne numery żebym się mógł dowiedzieć wszystkiego
agressor
Kontakt:

Post autor: agressor »

45 zl karnet na dzien na wyciag. ale najpierw sie upewnij ze wyciag bedzie dzialal bo musi byc 10 osob minimum . namiot to moze na dziko gdzies rozbijesz bo brak tam jakiejkolwiek infrastruktury turystycznej.
wpuścić cie wpuszcza bez calej ochrony ale na pierwszy raz bez integrala mozesz sobie ryj obic.
Omer
Kontakt:

Post autor: Omer »

na stronce http://www.bikepark.pl/ pisze ze wyciag dziala takze latem od 1 lipca do 31 sierpnia. pisze ze uruchomiony na stale i nawet w weekendy dziala wiec chyba z tym problemu nie bedzie. sam mysle zeby sie tam wybrac ale nie wiem jak z kasa bedzie hehe
ODPOWIEDZ