[Bikerjg] V10 + boxxer 2010 + deemax..
..
rower wazy DOKLADNIE 16,61
Doszla sztyca, dojda jeszcze pedaly, ti sprezyna itd.. Bedzie kolo 16,2kg.
Przepraszam za jakosc zdjec, nie mam teraz aparatu, gdyby ktokolwiek mial jakies watpliwosci zapraszam do Jeleniej Góry na wazenie komisyjne, juz mnie to troche smieszy.. ;)
Niedowiarki stawiaja po piwie, oczywiscie przed zakupem tegoz wspanialego trunku moga zweryfikowac to co dodalem wazac swoja waga w obecnosci ksiedza, mamy i taty :]
Zdjecia lepszej jakosci (mozna powiekszac) na maila, dh-zone nie przyjmuje wiekszych.
Peace!
Doszla sztyca, dojda jeszcze pedaly, ti sprezyna itd.. Bedzie kolo 16,2kg.
Przepraszam za jakosc zdjec, nie mam teraz aparatu, gdyby ktokolwiek mial jakies watpliwosci zapraszam do Jeleniej Góry na wazenie komisyjne, juz mnie to troche smieszy.. ;)
Niedowiarki stawiaja po piwie, oczywiscie przed zakupem tegoz wspanialego trunku moga zweryfikowac to co dodalem wazac swoja waga w obecnosci ksiedza, mamy i taty :]
Zdjecia lepszej jakosci (mozna powiekszac) na maila, dh-zone nie przyjmuje wiekszych.
Peace!
- Załączniki
-
- ...
- IMG_1382.JPG (66.92 KiB) Przejrzano 2056 razy
-
- ...
- 123.jpg (52.34 KiB) Przejrzano 2056 razy
-
- ...
- IMG_1380.JPG (214.12 KiB) Przejrzano 2056 razy
-
- Kontakt:
Korean_Boy jestem wysoki (187+-) ale chcialem s-ke, ewentualnie m-ke. Wiem ze dla 99% populacji rowerowej ta rama byla by zbyt mala ale ja wlansie takiej chcialem.
Opony mam shwalbe 920 gram jedna, a sa naprawde bardzo mocne, na maxxisie minionie 1200 gram lapalem kapcie, na tych odziwo nie (moze przez jakis tam opatentowany oplot)
Jezdze z dentkami bo nie mialem czasu kombinowac z ust ;P (trzeba bylo rower do zdjecia ogarnac
Co do wagi chce go zbic do 16kg, realne w sumie (sprezyna ti, pedaly, hamulce..)
Pozdro!
Opony mam shwalbe 920 gram jedna, a sa naprawde bardzo mocne, na maxxisie minionie 1200 gram lapalem kapcie, na tych odziwo nie (moze przez jakis tam opatentowany oplot)
Jezdze z dentkami bo nie mialem czasu kombinowac z ust ;P (trzeba bylo rower do zdjecia ogarnac

Co do wagi chce go zbic do 16kg, realne w sumie (sprezyna ti, pedaly, hamulce..)
Pozdro!
-
- Kontakt:
masakra - ja mam 180 cm i moja poprzednia v10 w rozmiarze S byla tragiczna... caly czas walilem kolanami o kiere, mega niewygodna pozycja na rowerze i do tego mega ciezko bylo dobrze rozlozyc ciezar na biku (albo za bardzo wisialem na kierze albo na tyl )
kurde przy Twoim wzroscie to nawet bym sie nie zastanawial nad L
kurde przy Twoim wzroscie to nawet bym sie nie zastanawial nad L

-
- Kontakt:
kubabike widzielismy sie w Spindlu nie? :P Ten wyjazd to dla mnie masakra, zjechalem 2 razy a wydzwonilem 4, rozwalilem hamulec, tarcze tył, pedala, i lancuch co wykluczylo mnie z dalszej jazdy
Daj znac jak bedziesz lecial jeszcze kiedys (przenocuje) 
Kamil89 Przerzutka ultegry to to czego chcialem, mega kr. i mega twarda sprezyna.
Wyladowalo siodlo SLR 135gram, carbonowy kapselek sterow (lans bans) i kilka dupereli

Kamil89 Przerzutka ultegry to to czego chcialem, mega kr. i mega twarda sprezyna.
Wyladowalo siodlo SLR 135gram, carbonowy kapselek sterow (lans bans) i kilka dupereli

Mordar push robi z uginacza prawdziwy tlumik drgan, naprawde polecam.
szymon102 srata tata teraz mam sztyce thomsona z gieciem w tyl, i ogolnie kilka ******* i geo jest naprawde pro+
Rower wyglada zupelnie inaczej, ale to juz chyba nowy temat zaloze bo procz ramy i amora niewiele zostalo
Waga na ta chwile 15,78kg!!
szymon102 srata tata teraz mam sztyce thomsona z gieciem w tyl, i ogolnie kilka ******* i geo jest naprawde pro+
Rower wyglada zupelnie inaczej, ale to juz chyba nowy temat zaloze bo procz ramy i amora niewiele zostalo

Waga na ta chwile 15,78kg!!