66 Sl 1 ATA
66 Sl 1 ATA
Sprzedałem moje ósemki i planuje kupić szóstki .Co myślicie o 66 Sl 1 ATA rocznik 07? amora chcę włożyć do bitcha.
http://zetekfr.pinkbike.com/
Amorek bardzo fajny jak go dobrze ustawisz. Spotkałem wielu ludzi którzy mówili że 66 sl1 ata ma z dupy prace, szkoda ze nie mieli go ustawionego pod siebie, a wypowiadali się o jego pracy. Miałem 66 sl1 ata 07 w bitchu i powiem Ci że geo jest naprawdę dobre, przyjemnie się jeździ. Teraz mam w surgu 2k10 i też sie dobrze jeździ rzekł bym że nawet lepiej bo surge jest większy a co za tym idzie i stabilniejszy. Jak masz jakieś pytania to pisz pw. 

-
- Kontakt:
Amor, lekki i z ciekawą pracą. Problem polega na tym, że namęczysz się z jego odpowiednim ustawieniem. Najwięcej kłopotu sprawiała komora ata. Po roku jazdy miałem dość pieprzenia i sprzedałem widelec. Wiem jednak, że obecny właściciel bardzo sobie chwali sprzęt.
Prawda jest taka że trzeba poznać pracę paru różnych amortyzatorów (modele i marki) żeby móc się wypowiadać o pracy konkretnego sztućca, inaczej to co wydaje Ci się niebem może być mocnym średniakiem.
Prawda jest taka że trzeba poznać pracę paru różnych amortyzatorów (modele i marki) żeby móc się wypowiadać o pracy konkretnego sztućca, inaczej to co wydaje Ci się niebem może być mocnym średniakiem.